gaaL je napisal/-a:Imam opel corso letnik 1997 in zanima me kaj mi priporočate da si kupim za malo boljši zvok. Ne tist da se bo drl avto k da je prfuknn mal ampak tko lepši zvok mal močneši. Torej kaj priporočate pa tko da ni neki full drago..
hvala, lp
ups zmotu sm se..opel Vectra je!!se ti javiš da mi daš dnar?W_Golf je napisal/-a:gaaL je napisal/-a:Imam opel vectro letnik 1997 in zanima me kaj mi priporočate da si kupim za malo boljši zvok. Ne tist da se bo drl avto k da je prfuknn mal ampak tko lepši zvok mal močneši. Torej kaj priporočate pa tko da ni neki full drago..
hvala, lp
Menji avto prvo kot prvo....
W_Golf je napisal/-a:gaaL je napisal/-a:Imam opel corso letnik 1997 in zanima me kaj mi priporočate da si kupim za malo boljši zvok. Ne tist da se bo drl avto k da je prfuknn mal ampak tko lepši zvok mal močneši. Torej kaj priporočate pa tko da ni neki full drago..
hvala, lp
W_Golf je napisal/-a:gaaL je napisal/-a:Imam opel corso letnik 1997 in zanima me kaj mi priporočate da si kupim za malo boljši zvok. Ne tist da se bo drl avto k da je prfuknn mal ampak tko lepši zvok mal močneši. Torej kaj priporočate pa tko da ni neki full drago..
hvala, lp
Menji avto prvo kot prvo....
kje se ta športni filter dobit in kje montirat..a to se dobi z homologacijo?kaj pa kej da se sliš že kr pržgeš motor da ma že drugačn zvok..pa tko skos..ne sam k ga stisnšaniscar je napisal/-a:ena moznost je športni filter...ce normalno pels,normalno šaltas se ga skoraj ne slisi da ga imas..ko ga pa zahods se pa slis lep zvok..stane pa okol 20.000 ce hocs met se kr dobro kvaliteto..
gaaL je napisal/-a:pa tko skos..ne sam k ga stisnš
P106r je napisal/-a:gaaL je napisal/-a:pa tko skos..ne sam k ga stisnš
Športni lonec
a to je prov ceu izpusni sistem al samo lonec al kako je to..sori sam sem cisti amater u temeentox je napisal/-a:P106r je napisal/-a:gaaL je napisal/-a:pa tko skos..ne sam k ga stisnš
Športni lonec
tako je!
Kakšen Remus recimo. Pridobiš bolj globok zvok, glasen ni preveč, pa še homologiraš ga lahko
![]()
lp
gaaL je napisal/-a:a to je prov ceu izpusni sistem al samo lonec al kako je to..sori sam sem cisti amater u temops: kasnga mi priporocate in kje bi se ga pa dal kupt pa monterat..pa kok prblizn pride. In kako se to potem homologira?
lp , hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost