Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc Če sep 06, 2007 8:49 pm

Men se je tud cudno zdel da bi bilo treba podvozje predelovat, sej nebom avto predelal v rally vozilo da bo mogu imet sportno podvozje :? . Za avspuh sem tud jest preprican da ga bo treba verjetno ja, za ostalo pa nevem. Kje se pa da kupit kaksno 2.0 HDI masino? Se to splaca od kaksnega karamboliranega vozila vzet al celo iz tujine kupit? Kolk so pa kej cene masin, ker iscem po netu in za slovenski trg ne najdem prav veliko informacij...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če sep 06, 2007 10:17 pm

svizc je napisal/-a:Men se je tud cudno zdel da bi bilo treba podvozje predelovat, sej nebom avto predelal v rally vozilo da bo mogu imet sportno podvozje :? . Za avspuh sem tud jest preprican da ga bo treba verjetno ja, za ostalo pa nevem. Kje se pa da kupit kaksno 2.0 HDI masino? Se to splaca od kaksnega karamboliranega vozila vzet al celo iz tujine kupit? Kolk so pa kej cene masin, ker iscem po netu in za slovenski trg ne najdem prav veliko informacij...

jah mozno da je diesel motor tezji ampak zopet tolko tezji da bi bilo potrebno menjat, ok bolje je da das kej bolj trdo in nizje zaradi bolse voznje.
ah auspuh bo treba sigurno, uprasanje je ce se ti bo izsel sploh, ker pri peugeojih je auspuh tko na tesno da....ne mores verjet ;)
jah...po mojem je najbolje da kupis kakega peugeoja/ citroena s to masino, tako da pol poberes vn masino, menjalnik ter vso elektroniko in pol vse skupaj presadis v 306-ko.Ja poglej malo na avto.net, bolha pa na se kako spletno trgovino...aja pa salomonca v roke ;)

LP
Slika

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Po sep 10, 2007 11:35 am

Glede homologacije oziroma a-testa se je treba pozanimat na LPP-ju. Verjetno se da na tak način kt ti je napisal Mloncar ;) Če pa ne bo šlo boš pa peljal v Tujino (nemčija), tako kot škoda-audi hibrid ;)

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain To sep 11, 2007 12:45 pm

kaj pa ce bi registriral preko neta pol tak avto v kaki drugi drzavi (recimo na misel mi je prisla tista crna tablca s palmami, katero je moc vidt po ljubljani)... pomoje ti pol neb mogl policaji nic :D
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost