Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Po sep 24, 2007 8:59 am

Še moje izkušnje.. ..v petek sem dobil obnovljene in tršane amortizerje od Vuge, v soboto smo jih zmontiral s HR progresivnimi vzmetmi in avto se odlično obnese (v nedeljo stestirano na avtosalomu). na cesti je avto precej trd, ampak na progi se pa odlično obnese :lol:

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad To sep 25, 2007 9:25 pm

Loopz je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:
Loopz je napisal/-a:Jaz sem imel pri Vugi stršane amortizerje v kombinaciji z eibachi. Avto je bil trd ko p*****a, na lepi cesti sicer super, na slabi pa katastrofa. Avto je bil neudoben, volan živčen, pri zaviraju je poskakoval kot zmešan. Po dveh mesecih sem ga peljal nazaj in mu rekel naj ga povrne v originalno stanje. Vožnja je bila potem bistveno boljša, čez par mesecev, pa sem kupil komplet Koni sport in čeprav je 4x dražji od Vuginega dela, sem po prvi vožnji z njimi ugotovil zakaj. Pa v osnovi nisem bil nezadovoljen z Vuginim delom, samo enostavno se ne more primerjati s kompletom dobrih amortizerjev.
... Res je a odvisno tudi kaj želiš in koliko sredstev imaš na razpolago ... recimo 20% tršani amortizerji ohranijo udobje in so malo trši od originala kar pa se že pozna pri vožnji če imaš še kake Eibach ali podobne vzmeti gor ... 40 % tršanje originalnih pa postane nevozno do konca ... tudi zdržijo manj ker nimajo tako trde konstrukcije kakor recimo Koni Bilstein Spax ... vsekakor boljši pa so obnovljeni kakor prazni in izrabljeni ali celo poškodovani amortizerji ... in če tvoj budget pač ne dosega možnosti teh amortizerjev pač jemlješ to kot nek kompromis ... L.p. Mad

Hjah, moji so bili stršani za cca 20%, če bi bili 40% si sploh ne upam predstavljati kako bi izgledalo. Moram reči, da sem se po kakem mesecu s takim avtom že kar malo težko usedel v avto, ker sem vedel da me čaka neizprosen boj z luknjami, še vožnja po avtocesti je bila dokaj mukotrpna (pač ni tako ravna kot izgleda na prvi pogled), dejansko se je obnašanje avtomobila na cesti poslabšalo.

Ampak kaj hočeš, vsaka šola nekaj stane. Sicer je pa že Vuga sam povedal, da on lahko sicer z amortizerjem naredi marsikaj, ampak to ne bo to. In imel je prav. ;)
... Z Nejcem(Pug106Rallye) sva bila na vagi ali delat na novo amortizerje pri Vugi ali Pri Turnšku pa se nisva mogla odločit in zato je prevladal Avto Markovič kjer sva kupila Bilstein B6 (grupaN) amortizerje za 428 eur ... :lol: pa da vidiš kako je šele to trdo ... samo - ne znižaš avtomobila pa je avto čisto O.K. na cesti L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost