T_Carina E je napisal/-a:Toyota je zakon, kar se tiče vzdržljivosti. Kar se tiče lukn pa eni vozimo mimo njih, tako da čuvamo avto.
LP
t_celica je napisal/-a:Ya ,Carina, najprej LP.Vse kar si napisou je res,mogoce lahko najprej zacnes z kaksnim sportnim filtrom ( karbonskim al pa poli. ) nato nadaljujes z drugo cevjo za dovod zraka ,kaksen sportni izpuh (komplet z kolektorjem-drugace ni haska )najboljs od DeWito-ta,nato mogoce poliranje ventilov itd. ...
t_celica je napisal/-a:Recmo ,da zamenjas cev za dovod hladnega zraka ( cca. 8 k. sit ). sportni filter (odvisno kaksen- cca. 20 - 25 k. sit, pa naprej ( samo za glas ga dobis ze za nekje 10 k. sit)) potem komplet izpusni sistem (150 k sit pa naprej( g. DeWito)), za pol. ventilov pa moras vprasat koga ki se s tem ukvarja-ne vem cene,kar za sabo potegne se marsikatero stvar ( odvisno kolk soldas), jest pa priporocam prodas ta avto in kupis kaj mocnejsega ( 1mio. sit za dokaj dobro predelavo - turbina in se vse ostalo...)Vsaj mene bi nekje tolko prislo,za isti znamko vozila. LP
t_celica je napisal/-a:Ja ,res je letnik 90,pa tud res je da sm ze menjal sklopko,pa diske,pa se marsikatere malenkosti,kot so feltne iz 15 na 17 col (homologirano),pa se kompleten tunning od carzone-a in Dewito-tov izpuh, itd. je pa tud res ,da gredo vsi ti stroski iz mojga zepa in ne od kaksnih ATI - MAMI d.o.o , sploh pa NE ZADETEK NA LOTERIJI. Sicer pa v koncni fazi sem Ti hotel samo malce svetovati in NE NALAGAT,kot si Ti to dojel. Ti pa garantiram ,da v roku 1 meseca Si bos lahko vse detajle vozila ogledal na tem forumu. LP. P.S. : Pa brez zamere
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov