Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Re: NOS

Napisal/-a ule Po sep 02, 2002 8:36 am

Ej za tiste logotipe mogoče nekaj tukaj!

http://www.nosnitrous.com/HiOctn/NewsIn ... Logos.html

Bezi
Novinec

Ka to? NOS vglavnem

Napisal/-a Bezi Ne apr 29, 2007 1:44 pm

No sn bral neki o NOS-u v motorjih. Pa to sploh ni nek problem nard :lol: it. Zadnic sn gledo staro ko je une bombice za smetano stiskala not. Polpa js vzamem skatlico in preberem da je v tisti bombici 8g N20!!! In ce se ne motim je N20 kemicni zapis za NOS. No nato so se mi zasvetile uci in sem to poskusil vgraditi v mojga frcija-tomos. No stisnil sem 3 bombice v uno jeklenko za smetano, cvrsto pridrdil gor tanjsi slaufek in potem sem ga napeljal kar direktno v air-intake al kak se rece oni zadevi ko luft not vlece. No nato sem vzgal motor in ze kar pri stangasu spistil malo tega not. In kaj se je zgodilo? :shock: Obrati so narasli sami od sebe!!! Seveda sem se sel peljat in to sprobal. No skratka med pospesevanjem sem stisnil in zacutil dokaj mocen sunek a to je trajalo le kake 2 do 3 sec potlej je blo pa vsega konec :cry: Zej grem pa kmalu po nove bombice da se bomo lahko spet igrali :D

zaj pa jas vas vprasam! a je N2O v bisvu NOS al ni in pa se ce se bi dalo kje dobit mal vecjo flasko NOS-a ker frcija mi tak ni skoda :lol:

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Ne apr 29, 2007 3:45 pm

mene pa zanima ce je ze kje pri nas kaka podruznica ki se bavi s tem? od vgradnje do polnjenja..

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne apr 29, 2007 5:29 pm

Sam tale tema je pa res dobesedno iz naftalina vun potegjena :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

martin racing
Nov uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a martin racing Če nov 15, 2007 8:11 pm

kako gre kej s samaro???

Uporabniški avatar
Avoid
Nov uporabnik

Napisal/-a Avoid Če nov 15, 2007 10:26 pm

Kaj pa če bi imel tamalo jeklenko čistega kisika zadaj, pa napeljano cev v air-intake? Če N2O razpade na N2 in O2, uporabi se pa samo kisik, potem bi bilo to isto, ali pa ne? Kakšen bi bil efekt?
Every forgotten second is a past

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a smile4me Če nov 15, 2007 10:45 pm

zaribal bi ti
N2 je zarad tega zraven da hladi
Slika

avto-moto-man
Nov uporabnik

Napisal/-a avto-moto-man Pe feb 08, 2008 9:47 pm

martin racing je napisal/-a:kako gre kej s samaro???

na to mu še niste odgovorili

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So feb 09, 2008 2:45 am

avto-moto-man je napisal/-a:
martin racing je napisal/-a:kako gre kej s samaro???

na to mu še niste odgovorili

pa ti se hecaš, res si temo povlekel iz naftalina (pomoje tretjič ali četrtič uporabljena fraza v tej temi), da si to rekel :lol:
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov