R 34 GT-R je napisal/-a:2 dni že kuhan in pečen na kompu, se najde marsikaj, ampak je le dobro če za ziher veš kaj rabiš, kaj paše gor.
A4, a6, passat imajo načeloma enako/zlo podobno podvozje, nekateri a6 celo 312/25 mm diske, ampak čeljusti od s4 so dost večje, ne vem kako je s prostorom, vijaki, pesto....
Svetoval bi ti, da najprej preštudiraš, s kakšnimi feltanimi se boš okrog vozil: 16,17,18,19"...
Glede na to boš tudi vedel, kakšen kit še spraviš spodaj.
Zelo uporabne informacije sem jaz dobil na strani ECS Tuning v ZDA. Tam imaš 5 različnih kitov za spredaj (no, vsaj za golfa), in še par za zadaj. Pri vsakemu imaš tudi t.i. "wheel template", ki ga sprintaš in daš na feltno. Zavrtiš ga po osi feltne in vidiš, ali bo kje prijamalo... te templete dobiš tudi na straneh drugih tunerjev...
Jaz sem si npr sestavil kit na podlagi njihovih informacij: čeljust od Boxterja, diski za pozimi od S3 312x25 (16") za poleti 332x26 (ECS). Ploščice EBC red stuff, nosilci MBT, ki jih je lokalni strugar obdelal. Te nosilce ti sicer tudi pri nas zrihtajo.
Vse, razen večjega zavornega diska sem dobil na e-bayu. Novo in ugodno.
Ploščice bi ti priporočal tudi ferodo racing. Jaz jih sicer imam zadaj, vendar špilajo kot je treba.