Omelo je napisal/-a:Sicr pa, če že tako gledam, bo vrjetno bistvena razlika tut, če menjam samo sprednja diska, right?
Glede na to, da mam zdej neko Ita. sranje gor, mislm da je bil en disk 3 jurje...!
Sej ko se pelješ 50 diski še delajo, sm ko greš pa 150 pa se par metrou pred tabo sprav kamion prehitevat druzga, se pa ne ustaviš niti pod razno... Avto se sm mal naprej nagne, bremza pa za moje pojme še slabš kot kremenčkovi.
Kaj pravte, bo menjava prvih diskov dost? Pa kulk $$ bi to blo? Kdo ve za kej dobrga?
HaBBkE je napisal/-a:Pejt na Renault klub forum, pa kontaktiraj "ModriDirkac" uporabnika. On je na svojem twingu zamenjal original bremze z bremzami od Clia 1.8 16V
Strosek z delom je bil 40K SIt, kokr je men reku. Edina slabost je da pod 15" felg ne mores dat gor(zarad diskov)
jky je napisal/-a:HaBBkE je napisal/-a:Pejt na Renault klub forum, pa kontaktiraj "ModriDirkac" uporabnika. On je na svojem twingu zamenjal original bremze z bremzami od Clia 1.8 16V
Strosek z delom je bil 40K SIt, kokr je men reku. Edina slabost je da pod 15" felg ne mores dat gor(zarad diskov)
Tole pa ne bo držalo na 1.8 16V cliota si lahko dal jeklen 14" feltne. Za 14" ALU pa nisem zihr. Jaz sem vozil 175/65/14 na cliotu 16V za zimo, ker se je lažje vozilo po snegu.
HABBKE poznaš tega dečkota z twingotam?
Tole pa ne bo držalo na 1.8 16V cliota si lahko dal jeklen 14" feltne. Za 14" ALU pa nisem zihr. Jaz sem vozil 175/65/14 na cliotu 16V za zimo, ker se je lažje vozilo po snegu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov