RegY je napisal/-a:zato pa sprašujem če še kdo dela fedre in amortizerje, da mi celi sistem na novo naredi!!!
RegY huda bo tale. Prvič je vprašanje če sploh kdo dela amortizerje in fedre po naročilo (fedre podalšat skor ne morš edin odrežeš jo lahk). Pol če slučajn koga najdeš da ti to nardi je spet vprašanje glede cene.......... pod 100 jurjo ni šans po moje (morš vedet da hočeš met komplet vse drugo feder+amortizerje), poleg tega so tle še druge frke, če bi sploh šlo avtek dvignit ( končiniki, obese.........)
Eventualno mogoč da najdeš komplet od enga drugega avteka, ki je višji, pa premontiraš zadevo.Ampak pol je pa tle spet vprašanje glede homologacije.
Avtek pa zna bit prav nevaren.TI hočeš met mehkejšega . Oki te razumem. Sam če je avtek mehkejši pol pomen večjo nagibanje u ovinkih........ več se spred skupi posede ko zaviraš......... vprašanje če bi avtek mel še vsaj 50% svojih voznih sposobnosti.
Amotizerji,višina avta in trdota vozila sta verjetn točn zasnovana že u fabriki in oni verjetn že vejo zakaj so nardili tko, saj pa verjetn hundaya nena neki amaterji skupi sestavljajo.
Ono da pa amortizerje podložiš je drugo......... sam tega ti nočeš ker hočeš met mehkejš avtek vsaj kok sem jaz zasledil iz tvojih postov.