s.hio je napisal/-a:Na moji skodi felicii nameravam v bliznji prihodnosti (naslednji mesec) predelat podvozje pri felicii, pa sem razmisljal o naslednjih nacinih:
1. Zamenjava fedrov z enimi nizjimi, ne vem se katere firme, mogoce OMP ali FK, ker EIBACH si ne morem privoscit
2. utrditev amortizerjev in pustit originalne vzmeti noter (ne bo potrebno homologirat)
3. utrdit amortizerje in odrezat fedre za en navoj, tako bo avto nizji in trsi, pa tudi homologacijo dobim.
4. in najdrazja varianta: zamenjat fedre z enimi cenejsimi a nizjimi (ene brez tuv) in utrdit amotrizerje.
Prosim da mi poveste kaj bi bilo najbolje in kaj bi se mi najbolj splacalo.
Zanima pa me tudi ce kdo ve kje bi dobil dokaj poceni fedre, tam do 25k sit (maximalno 30k sit)
saso mladenovic je napisal/-a:Si kej v procar klicu v Kranj če ima FK fedre za felicio? Pa najbolje je obnovit amortizerje in malo tršat! Ta avto je čist premehk!!
s.hio je napisal/-a:saso mladenovic je napisal/-a:Si kej v procar klicu v Kranj če ima FK fedre za felicio? Pa najbolje je obnovit amortizerje in malo tršat! Ta avto je čist premehk!!
Mah, na uradni strani od FK sem gledal da majo fedre za felicio pa Avtostil ma tud od OMP. Glede trsanja, kaj ne hkrati ko trsa amortizerje jih tudi obnovi, drugo olje in gumice?
_VeNoM_ je napisal/-a:s.hio je napisal/-a:saso mladenovic je napisal/-a:Si kej v procar klicu v Kranj če ima FK fedre za felicio? Pa najbolje je obnovit amortizerje in malo tršat! Ta avto je čist premehk!!
Mah, na uradni strani od FK sem gledal da majo fedre za felicio pa Avtostil ma tud od OMP. Glede trsanja, kaj ne hkrati ko trsa amortizerje jih tudi obnovi, drugo olje in gumice?
aja ej mam jst svoje fedre!!! ORIGINALE!!! če nucaš se zmenva za ceno pa mej za rezervo če nucaš!![]()
_VeNoM_ je napisal/-a:aja ej mam jst svoje fedre!!! ORIGINALE!!! če nucaš se zmenva za ceno pa mej za rezervo če nucaš!![]()
_VeNoM_ je napisal/-a:bejž tršat pol k amortizerju on zna to delat!![]()
s.hio je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:bejž tršat pol k amortizerju on zna to delat!![]()
Mislim da bom kar v gorici trsal pri vugi, ker ima tudi neko tradicijo in izkusnje pa se vsi so bili zadovoljni z njim, tako od rally voznikov pa do navadnih privatnikov, ki pri njemu obnavljajo amortizerje njihovih kombijev.
Tomi-x je napisal/-a:NE KUPIT APEX FERDOV!![]()
Jst mam APEX pa se avto kr sam spusca! V enem letu je avto nizji se za 1,5cm!
To ni za nikamor!
Plus tega mi je zacel avto viset v levo! Ker se vecinoma vozim sam (zgleda da zarad tega)
je zdej avto na levi za 2 cm nizji kot na desni![]()
![]()
![]()
Uglavn sam ne apex!
_VeNoM_ je napisal/-a:s.hio je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:bejž tršat pol k amortizerju on zna to delat!![]()
Mislim da bom kar v gorici trsal pri vugi, ker ima tudi neko tradicijo in izkusnje pa se vsi so bili zadovoljni z njim, tako od rally voznikov pa do navadnih privatnikov, ki pri njemu obnavljajo amortizerje njihovih kombijev.
jp al pa ta majstr!![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost