Slikce bom dal kr v tale prvi post

Kva so hude feltne

swifty je napisal/-a:Prvo dobro jutro vsem pa čeprav je že dan,sam nočna power dela svoje![]()
Prvo nej se vsem zahvalim za zelo lepe besede glede avta,meni je tudi hud do konca in styling projekt še zdaleč ni končan,ker to je luknja brez dna :P![]()
Na meritvah mi je pokazalo 127.4hp oz 108 na kolesu tako da sm res prezadovoljen ko sm videl da niso vsi konjički pocrkali,ker avto je vseeno 12 let star in ima 170kkm prevoženih za sabo,samo očitno se vidi da je biu lepo vzdrževan![]()
Ostalim "draveljčanom" pa en lep pozdrav in naslednjič obvezno pozdravim![]()
![]()
Drugače pa una na sliki ni moja punca,ampak od kolega![]()
Lp
medo2 je napisal/-a:Ubistvu me samo zanima, če ste vsi ki ste gor objavili svoja mnenja honda feni, ker men se zdi da je tale hondica simply said stara gara (OK zgleda ql ampak ostalo). Ma en kolega Vti 160 KM pa mu rjavi pa ko so avto dvignl pr vulkanizerju na tist dvigal se vrata niso dala odpret ker se je cela šasija/karoserija upognila itd.
Ok ne mi zamert ampak mam mal "negativen" odnos do hond. Za ta dnar bi res rajs kaksnega Audija S2 kupil.
swifty je napisal/-a:Punto II je napisal/-a:swifty kdaj dobim svoj krog
A se poznamo![]()
Punto II je napisal/-a:swifty je napisal/-a:Punto II je napisal/-a:swifty kdaj dobim svoj krog
A se poznamo![]()
Dobro vprašanje?![]()
Jah jz sm ex-draveljčan in sedanji šiškar.. vse je možno, sej veš kok je ta svet mejhn, sam verjetno ne :P
Krog bi rd zato k bi rd vidu kako se je furat v tem avtu, se bomo 1x zmenil na brezalko drinki pa upam da bom dubu "moj" krog
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost