Now that's what I call TUNING!
Rjuhar je napisal/-a:Infinity, oprosti, ampak moram tole napisat. Razlika med njim, ki si komplicira življenje in tabo je, da on to počne v praksi, ti pa v teoriji. Tudi če je bil kak tvoj post, kjer si kakšen podvig pohvalil, se ga prav nihče po moje ne spomne, saj je že zdavnaj izginil v poplavi tvojih negativističnih ali zaničevalskih prispevkov.
torstorm je napisal/-a:infiniti: ta tvoja teorija drži, samo , če maš velik predprostor, se dajo turbine vredu naštelati.Pa glede teh dolžin cevi ki si jih omenjal, sem bil v ferrari tovarni, pa jih ferrari tudi ni imel enako dolgih, oni pa najbrž vejo kaj počnejo in kaj se da.Zato ti predlagam da se postaviš na realna tla in se zbudiš iz tvojih sanj.
Rjuhar je napisal/-a:Infinity, oprosti, ampak moram tole napisat. Razlika med njim, ki si komplicira življenje in tabo je, da on to počne v praksi, ti pa v teoriji. Tudi če je bil kak tvoj post, kjer si kakšen podvig pohvalil, se ga prav nihče po moje ne spomne, saj je že zdavnaj izginil v poplavi tvojih negativističnih ali zaničevalskih prispevkov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost