Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

TRŠANJE ORIGINALNIH AMOTIZERJEV ZA FIAT STILO

Napisal/-a Yagi-san So jun 05, 2004 10:46 am

LEP POZDRAV!ZANIMA ME, KJE BI LAHKO DAL TRŠATI ORIGINALNE AMORTIZERJE, KAKŠNA JE CENA, POSTOPEK, ALI SE OHRANI VIŠINA VOZILA, KI JE ŽE ZNIŽAN ZA 35mm IN VPLIV NA ŽIVLJENSKO DOBO AMORTIZERJEV.ČE SE DA V LJUBLJANI!HVALA ZA VSE INFORMACIJE IN ODGOVORE!!JTD Power

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun So jun 05, 2004 10:57 am

Ce Amortizer d.o.o. v Dol pri Ljubljani ne bo ustimal ne bo nihce! Meni je pred leti ustimal za fiat tipo TD u nulo! nisem dobil sportnih za tipota TD pa mi ga je spustil za 45 mm ampak ne samo porezal! Ful sem bil zadovoljen!

Simonn
Nov uporabnik

Napisal/-a Simonn So jun 05, 2004 11:11 am

Pa se da pri njemu tudi dobit homologacijo, če ti fedre vreže, ker kolega ma Citroen Jampy in nikjer ne dobi feder.

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun So jun 05, 2004 11:14 am

Res je! Amortizer d.o.o. je zakon! Pa su fulll hudo hcerko ma gazda! Na isto solo smo hodil! :)))
Sori za tale offtopic komentar. Sam je res ful lustna, taka bolj majhna pa zgleda v obraz k lutka Barbie. Vsaj nekaj let nazaj je! :))

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid So jun 05, 2004 11:16 am

NoSpeedNoFun je napisal/-a:Res je! Amortizer d.o.o. je zakon! Pa su fulll hudo hcerko ma gazda! Na isto solo smo hodil! :)))
Sori za tale offtopic komentar. Sam je res ful lustna, taka bolj majhna pa zgleda v obraz k lutka Barbie. Vsaj nekaj let nazaj je! :))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa dobr ma tud ona amortizerje postimane, dobr se gunca :D :D :D :D

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san So jun 05, 2004 11:21 am

Mene njegova hčerka res ne zanima in vaše izkušnje z njo.Mislim, da obstajajo forumi drugje, ki so prav tem stvarem namenjeni.Pa tudi rezanje fedrov me ne zanima, ker imam športne fedre 35mm nižje od originalnih.Zanima me tršanje AMORTIZERJEV (fedri bi ostali isti, ki so sedaj zmontirani)!!JTD Power

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo So jun 05, 2004 11:22 am

Sej Bold pa CapsLock lahko izklopš... Je full moteče.

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky So jun 05, 2004 11:24 am

No sej ni treba bit tako hladen. Fantje so ti povedali kam se pejdi pozanimat in zravn so ti povedal da pazi na deklico da te ne premami. :D :D
The MAN

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san So jun 05, 2004 11:25 am

Omelo: a kljub temu, da mi je tako všeč??

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun So jun 05, 2004 11:28 am

ROGER G. JAGER je napisal/-a:Mene njegova hčerka res ne zanima in vaše izkušnje z njo.Mislim, da obstajajo forumi drugje, ki so prav tem stvarem namenjeni.Pa tudi rezanje fedrov me ne zanima, ker imam športne fedre 35mm nižje od originalnih.Zanima me tršanje AMORTIZERJEV (fedri bi ostali isti, ki so sedaj zmontirani)!!JTD Power

Eh, izpostavljene so bile dodatne opcije. Oprosti, ker sva ti zelela pomagati in ker te nisva vprasala, ce ti lahko najdeva izvajalca in poravnala racuna. Oprosti, ker je Simon po pomoti napisal, da homologira svoje delo in pač napisal rezanje fedrov. Pa ker te prej nisem na PM vprasal, ce lahko sploh kaj napisem v tvojo temo!!
Lp!

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo So jun 05, 2004 11:28 am

ROGER G. JAGER je napisal/-a:Omelo: a kljub temu, da mi je tako všeč??

Je tako.
Kr se pa tiče rezanje fedrov, pa je to ena najnevarnejših stvari ke jih lahko nardiš na avtu!!

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san So jun 05, 2004 11:30 am

salesky:lepo, da skrbijo za moje družabno življenje, kljub temu, da so se komaj dotaknili vprašanja, ki sem ga zastavil.Če bi spraševal po deklici bi napisal; kje je kakšna dobra deklica za po****t, ki ti med tem še fedre zamenja.Hvala za opazko.Jtd power

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun So jun 05, 2004 11:32 am

Omelo je napisal/-a:
ROGER G. JAGER je napisal/-a:Omelo: a kljub temu, da mi je tako všeč??

Je tako.
Kr se pa tiče rezanje fedrov, pa je to ena najnevarnejših stvari ke jih lahko nardiš na avtu!!

Sicer se ne spoznam najbolje, ampak, ce ni mogoce dobiti v stacun fedrov kaj naj bi naredil. On da homologacijo in menda je narejeno kot je treba. Ma neko masino, ki do mm natancno odreze in naredi novo "pentljo" mislim, da niti ne uporablja brenarja!

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san So jun 05, 2004 11:34 am

NoSpeedNoFun je napisal/-a:
ROGER G. JAGER je napisal/-a:Mene njegova hčerka res ne zanima in vaše izkušnje z njo.Mislim, da obstajajo forumi drugje, ki so prav tem stvarem namenjeni.Pa tudi rezanje fedrov me ne zanima, ker imam športne fedre 35mm nižje od originalnih.Zanima me tršanje AMORTIZERJEV (fedri bi ostali isti, ki so sedaj zmontirani)!!JTD Power

Eh, izpostavljene so bile dodatne opcije. Oprosti, ker sva ti zelela pomagati in ker te nisva vprasala, ce ti lahko najdeva izvajalca in poravnala racuna. Oprosti, ker je Simon po pomoti napisal, da homologira svoje delo in pač napisal rezanje fedrov. Pa ker te prej nisem na PM vprasal, ce lahko sploh kaj napisem v tvojo temo!!
Lp!

Ni problema.Sej ni kakšne zamere, vsaj iz moje strani jo ni.Samo malo resnosti bi pa vseeno lahko bilo.Forumi in temi primerno.
Zadnjič spremenil Yagi-san, dne So jun 05, 2004 11:35 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun So jun 05, 2004 11:35 am

ROGER G. JAGER je napisal/-a:salesky:lepo, da skrbijo za moje družabno življenje, kljub temu, da so se komaj dotaknili vprašanja, ki sem ga zastavil.Če bi spraševal po deklici bi napisal; kje je kakšna dobra deklica za po****t, ki ti med tem še fedre zamenja.Hvala za opazko.Jtd power

Daj, še enkrat si preberi kaj si sploh vprašal. Zanimal te je, če kdo to dela, pa da je v ljubljani. Ta je celo edini v sloveniji, ki se ukvarja samo z amortizerji in temi stvarmi!!!
Kaj si res pričakoval, da ti bom še račun plačal za delo???
Še vedno živite zadrgnjeni ljudje! Tole je zabava ne služba!!!

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san So jun 05, 2004 11:40 am

ROGER G. JAGER je napisal/-a:salesky:lepo, da skrbijo za moje družabno življenje, kljub temu, da so se komaj dotaknili vprašanja, ki sem ga zastavil.Če bi spraševal po deklici bi napisal; kje je kakšna dobra deklica za po****t, ki ti med tem še fedre zamenja.Hvala za opazko.Jtd power

Daj, še enkrat si preberi kaj si sploh vprašal. Zanimal te je, če kdo to dela, pa da je v ljubljani. Ta je celo edini v sloveniji, ki se ukvarja samo z amortizerji in temi stvarmi!!!

Ja spraševal sem po amortizerjih in ne po fedrih.Pa kaj ves čas račun omenjaš, morda to izvira iz kakšne tvoje frustracije, da bi ti nekdo nekaj za tvojega konjička kupi (beri:plačal račun).Prej bi rekel, da je to hobi in težko rečem zabava.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR So jun 05, 2004 12:04 pm

Že ene 100-tič :lol: pejte do Vuge v Gorico, ti porihta kokr hočš, cena 24000 za vse štiri amortizerje. Btw Turnšek je hotu 60000 met.

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun So jun 05, 2004 12:04 pm

ROGER G. JAGER je napisal/-a:

Ja spraševal sem po amortizerjih in ne po fedrih.Pa kaj ves čas račun omenjaš, morda to izvira iz kakšne tvoje frustracije, da bi ti nekdo nekaj za tvojega konjička kupi (beri:plačal račun).Prej bi rekel, da je to hobi in težko rečem zabava.

Kaj hobija nimas iz zabave????? Vidi se, da si si iz socialno in kulturno nerazvitega okolja, ker omenjas ta racun po tem, ko sem ga jaz ze 2X. Pa tudi ... Amortizer d.o.o. kaj ti ta ime pove???? Ce sam fedre delal bi bla firma Fedri d.o.o. ali Vzmeti d.o.o. a ne?? Si res tako kratek???
Poisci stevilko pa vprasaj.
Poklici pa ko zdvigne bo rekel: "Amortizer, prosim"
ti vprasaj:"halo, Roger pri aparatu, je tam firma Amortizer?"
firma:"ja Amortizer d.o.o., kako vam lahko pomagam?"

roger: "ja, mene pa zanima, ce tudi amortizerje rihtate?"
firma: "seveda!" bo prijazen
roger:" super, jaz sem pa mislil, da samo fedre zagate!"
firma:" tudi to lahko naredimo, delamo vse, kar se tiče vzmetenja avtomobilov, zato pa se naša firma imenuje Amortizer d.o.o.!!!!" bo zadirčno zavijal z očmi!
roger: "aja" si bo zamislil Roger, "se mi je pa res malo zdel znan ime Amortizer"

...
naprej si pa lahko le mislimo kaj bo!
Se opravicujem za ta izpad in obljubim, da se ne bom vec spustil na tale nivo!
Lp!

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san So jun 05, 2004 12:45 pm

Socialno in kulturno nerazvitega okolja.Me prav zanima iz katerega okolja si ti nedonošenček.Priznati pa moram, da imaš vse potenciale in ideje za AGRFT.Glede kratkosti-samo sporočilo tebi genij razviti; celo sam si priznal, da nimaš prav veliko pojma.Kaj se potem spuščaš v neke dialoge o nečem, ki nimaš pojma.Odražaš stereotip človeka, ki o vsem vse ve o resnici pa nima pojma in piše razne odgovore v slogu superiornega.Pa še mali nasvet: zgleduj se po članih, ki vedo kaj govorijo in pišejo (npr:CupraR).Kratek odgovor, ki zajema vse podatke.toliko o tvoji dolgi pameti in razgledanosti.Tudi taki morate obstajati, če ne nam bi bilo dolgčas.

Uporabniški avatar
knap
Novinec

Napisal/-a knap So jun 05, 2004 12:52 pm

fantje brez kreganja :-P lepo poklič "amortizerja" pa se zmenta! za karkoli pač! (amortizerji, vzmeti, bla, bla, bla). škoda čas zabijat z pregovarjanjem, ta čas imaš lahko že vse zrihtan! nekdo ti je tudi "vugo" omenil da dober zrihta LP. :D
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov