NoSpeedNoFun je napisal/-a:Res je! Amortizer d.o.o. je zakon! Pa su fulll hudo hcerko ma gazda! Na isto solo smo hodil!))
Sori za tale offtopic komentar. Sam je res ful lustna, taka bolj majhna pa zgleda v obraz k lutka Barbie. Vsaj nekaj let nazaj je!)
ROGER G. JAGER je napisal/-a:Mene njegova hčerka res ne zanima in vaše izkušnje z njo.Mislim, da obstajajo forumi drugje, ki so prav tem stvarem namenjeni.Pa tudi rezanje fedrov me ne zanima, ker imam športne fedre 35mm nižje od originalnih.Zanima me tršanje AMORTIZERJEV (fedri bi ostali isti, ki so sedaj zmontirani)!!JTD Power
Omelo je napisal/-a:ROGER G. JAGER je napisal/-a:Omelo: a kljub temu, da mi je tako všeč??
Je tako.
Kr se pa tiče rezanje fedrov, pa je to ena najnevarnejših stvari ke jih lahko nardiš na avtu!!
NoSpeedNoFun je napisal/-a:ROGER G. JAGER je napisal/-a:Mene njegova hčerka res ne zanima in vaše izkušnje z njo.Mislim, da obstajajo forumi drugje, ki so prav tem stvarem namenjeni.Pa tudi rezanje fedrov me ne zanima, ker imam športne fedre 35mm nižje od originalnih.Zanima me tršanje AMORTIZERJEV (fedri bi ostali isti, ki so sedaj zmontirani)!!JTD Power
Eh, izpostavljene so bile dodatne opcije. Oprosti, ker sva ti zelela pomagati in ker te nisva vprasala, ce ti lahko najdeva izvajalca in poravnala racuna. Oprosti, ker je Simon po pomoti napisal, da homologira svoje delo in pač napisal rezanje fedrov. Pa ker te prej nisem na PM vprasal, ce lahko sploh kaj napisem v tvojo temo!!
Lp!
ROGER G. JAGER je napisal/-a:salesky:lepo, da skrbijo za moje družabno življenje, kljub temu, da so se komaj dotaknili vprašanja, ki sem ga zastavil.Če bi spraševal po deklici bi napisal; kje je kakšna dobra deklica za po****t, ki ti med tem še fedre zamenja.Hvala za opazko.Jtd power
NoSpeedNoFun je napisal/-a:ROGER G. JAGER je napisal/-a:salesky:lepo, da skrbijo za moje družabno življenje, kljub temu, da so se komaj dotaknili vprašanja, ki sem ga zastavil.Če bi spraševal po deklici bi napisal; kje je kakšna dobra deklica za po****t, ki ti med tem še fedre zamenja.Hvala za opazko.Jtd power
Daj, še enkrat si preberi kaj si sploh vprašal. Zanimal te je, če kdo to dela, pa da je v ljubljani. Ta je celo edini v sloveniji, ki se ukvarja samo z amortizerji in temi stvarmi!!!
Kaj si res pričakoval, da ti bom še račun plačal za delo???
Še vedno živite zadrgnjeni ljudje! Tole je zabava ne služba!!!
ROGER G. JAGER je napisal/-a:NoSpeedNoFun je napisal/-a:ROGER G. JAGER je napisal/-a:salesky:lepo, da skrbijo za moje družabno življenje, kljub temu, da so se komaj dotaknili vprašanja, ki sem ga zastavil.Če bi spraševal po deklici bi napisal; kje je kakšna dobra deklica za po****t, ki ti med tem še fedre zamenja.Hvala za opazko.Jtd power
Daj, še enkrat si preberi kaj si sploh vprašal. Zanimal te je, če kdo to dela, pa da je v ljubljani. Ta je celo edini v sloveniji, ki se ukvarja samo z amortizerji in temi stvarmi!!!
Kaj si res pričakoval, da ti bom še račun plačal za delo???
Še vedno živite zadrgnjeni ljudje! Tole je zabava ne služba!!!
Ja spraševal sem po amortizerjih in ne po fedrih.Pa kaj ves čas račun omenjaš, morda to izvira iz kakšne tvoje frustracije, da bi ti nekdo nekaj za tvojega konjička kupi (beri:plačal račun).Prej bi rekel, da je to hobi in težko rečem zabava.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov