Danes sem odstranil katalizator na mojem avtu,pa ne da sem to hoto ampak sem mogo kr mi crkno in mi je full grdo ružo!Morem reč da se na glasu mal pozna, na moči pa pomojem nič!
Načeloma bi se moralo ja samo je pa na novejših avtih odvisno tudi od tega kaj zaznava sonda lambda in kako se računalnik temu odziva......se pravi kako mešanico daje motorju.
iz mehanskega vidika bi se ti moralo sigurno kej poznat, kot je rekel monster glih na končnih ker takrat večina sistemov skoraj da izklopi sondo oz. jo ne upošteva.
jah ne vem no jst sem tudi pred enim letom katalizator vrgu ven
pa morm rečt da na začetk se mi nje zdel da je neki razlike (sam po mojm je to sam
tist filing k mislš da mi mogl bl jit!) v bistvu pa ni nobene razlike!
avto ma končno glih tko k prej sam mal bl je glasn edina velka razlika: na tehničnem so me zaj... k norca zarad tega.
Poj se je pa tud to zrihtal :P
Jaz sem pa prejšni teden v četrtek naredil tehničnega brez težav plini so bli dokaj ql...pol pa v soboto men začne katalizator ružit...kiri zegn...da ni crno dva dni prej...
Če ma kdo njegovo cifro prosim ZS, al pa če kdo od tu to dela pa se prpelam pa da spacamo, ker avto tak ruži da adijo.
Technologic hehe ne Včasih sem bil dost v bližini bistrice in posledično tudi dosti v njej Je pa ta delal sodelavcu....zelo zadovoljen in poceni. Če ne dobiš cifre do večera mi javi bom jo probal dobit.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )