MC_RainG je napisal/-a:ce bi biu kdo tok prjazn pa bi mi use napisu u word pa bi mi pol na cd zapeku mu bm placu od 10 do 20 k!!!!pistesm
Skull23 je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme bom kr tle uprašal...
Kaj se da nardit to da bi dal v svoj avto mašino 5.0 TDi of tuarega noter, pol pa zamenjal turbino in dal kašno od ferarija noter, samo da bo pol lahko tankal kerozen da bi šou bol hitro avto? Mi lahko gdo pove kako to nardit? Aja pa menjalnik bi mel šimano ker mi je ful dober ker ima 27 brzin!!!!
Hvala!
Skull23 je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme bom kr tle uprašal...
Kaj se da nardit to da bi dal v svoj avto mašino 5.0 TDi of tuarega noter, pol pa zamenjal turbino in dal kašno od ferarija noter, samo da bo pol lahko tankal kerozen da bi šou bol hitro avto? Mi lahko gdo pove kako to nardit? Aja pa menjalnik bi mel šimano ker mi je ful dober ker ima 27 brzin!!!!
Hvala!
Mate je napisal/-a:Ok no, sej je smesno, samo ze spet se norca delate![]()
MC_RainG a teb se enostavno ne da dopovedat, da zaboga uporabi mal iskanje pa beri, beri in se enkrat BERI. O tem je napisano tolk, da lahko cele pocitnice to delas ce hoces. Najprej si pa na strani how stuff works poglej kako motorji in drugi sestavni avtomobili sploh delajo. Aja, pa google tud obstaja... nekateri ga uporabljamo za iskanje po internetu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov