Trigger je napisal/-a:Ok tko eno mal levo uprašanje. Men je osebno bl ušeč rezek kovinski zvok motorja kot pa globok bas tko da me zanima če obstaja kaka firma izpušnih sistemov z tuv-om ki ti da kovinski zvok.
Tnx za odgovore
CupraR je napisal/-a:cresh je napisal/-a:z eno besedo: Remus. Se mi zdi da še vsak remus k sem ga slišu je mel rezek zvok
Kvaa, to si pa mal zamešal. Remus ma globok , bobneč zvok, Supersprint ma pa recimo zelo rezk-plehnat zvok. Da maš še enga Italjana je to super kombinacija.
CupraR je napisal/-a:cresh je napisal/-a:z eno besedo: Remus. Se mi zdi da še vsak remus k sem ga slišu je mel rezek zvok
Kvaa, to si pa mal zamešal. Remus ma globok , bobneč zvok, Supersprint ma pa recimo zelo rezk-plehnat zvok. Da maš še enga Italjana je to super kombinacija.
monster_d je napisal/-a:JUp, po vecini honde bolj rezke zvoke, sploh pri rdecem polju, golfi itd pa bolj debel sound
monster_d je napisal/-a:Tako nekako ja...
Bom probal naj en filmcek ene integre z honda srecanja v hajdosah pri ptuju ko je norela po karting stezi res uni hud zvok!
tak pa je moj zvok, tut vec ali manj rezek, edino pod stangasom je debel...
Pa zvocnike naglas prosim (8V
)
http://www.monster.rula.net/MVI_1006.AVI
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov