X-Hair je napisal/-a:Mi je itak poslal slikano z vseh strani pa bom dal v malo vecji resoluciji na forum pa si boste prebral. Sicer so take zadeve en bullshit ampak ta flaska pa ni bla kar tako. Cez dva tedna gre nazaj tak da jaz mu bom zih dal dolarje da bo dostavil ene par flask. Sedaj sem vlil le pol flaske, ker pol jo je pa kolega v Colta 1.3 in baje da je njemu nekaj trokiralkar sva danes ponoc govorila.
Za novo leto se spet vrne v nase kraje in takrat se bo dragal
B4 Turbo je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Mi je itak poslal slikano z vseh strani pa bom dal v malo vecji resoluciji na forum pa si boste prebral. Sicer so take zadeve en bullshit ampak ta flaska pa ni bla kar tako. Cez dva tedna gre nazaj tak da jaz mu bom zih dal dolarje da bo dostavil ene par flask. Sedaj sem vlil le pol flaske, ker pol jo je pa kolega v Colta 1.3 in baje da je njemu nekaj trokiralkar sva danes ponoc govorila.
Za novo leto se spet vrne v nase kraje in takrat se bo dragal
hehe...se vidmo na zelezniski v gorici
torstorm je napisal/-a:to ziher ne hasni mašini.Če že vliješ kaj notri da ti hasni in je ceneje vlijte eter.
PiLLLe je napisal/-a:Ha ha kje so zdj uni tapametni dizelasi :P da jih gremo to notr nalit da se bojo hvalil kok jim grejo dizlcki :P![]()
![]()
Lp PiLLLe
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 1 gost