Satomy je napisal/-a:zanima me,ce se bo dal nardit kwa iz bmw 120d...ce se ze kej o temule dizlu???pa kje bi najcenej to prslo???
Templar je napisal/-a:Satomy je napisal/-a:zanima me,ce se bo dal nardit kwa iz bmw 120d...ce se ze kej o temule dizlu???pa kje bi najcenej to prslo???
Tak mimo grede bo po enih napovedih 120d stal okoli 6.500.000SIT +/- 500.000 ampak verjetno prej več kot manj. Ne pozabi da je to manjša trojka. Trojka stane s takim motorjem po novem 7,7milijona prej 7,2 ker so jo namerno podražali da nebi hodla v zelje enki!
Za ta denar lahko predelaš kakšno !NOVO! Mazdo 6 2.0d s 136KM na 163 samo s chipom + ubijaske body kite ki jih dobiš v Velenju in so potrjeni od firme same. In tudi boljše bo vse skupaj zgledalo kot BMW 1.
Satomy je napisal/-a:zanima me,ce se bo dal nardit kwa iz bmw 120d...ce se ze kej o temule dizlu???pa kje bi najcenej to prslo???
Satomy je napisal/-a:zanima me,ce se bo dal nardit kwa iz bmw 120d...ce se ze kej o temule dizlu???
Slide je napisal/-a:suljo, je že uzuni![]()
Za tuning so pa že itak drugi povedal, drugač pa lahko malo pogledaš strani tunerjev, pa pogledaš kr za 320d recimo, kake so cene in kako moč dobiš, pa boš PRIBLIŽNO informiran...
www.ac-schnitzer.de
www.hamann-motorsport.de
www.hartge.de
www.kelleners-sport.de
www.g-power.de
malo pa še sam pobrskaj![]()
LP
exclusive je napisal/-a:Poglej, v avto tega cenovnega razreda se ti NE splača delati kakšen poceni ''tuning''.
Zato pozabi na razne rsr in podobne.
Svetujem ti sledeče firme:
blabla
mitja320 je napisal/-a:exclusive je napisal/-a:Poglej, v avto tega cenovnega razreda se ti NE splača delati kakšen poceni ''tuning''.
Zato pozabi na razne rsr in podobne.
Svetujem ti sledeče firme:
blabla
Je rekel nekdo, ki nima pojma. In potem bi človek dal 3x toliko denarja za nek Pbox ali karkoli so že te boxi. Če ni preprogramirana elektronika ni narejeno skoraj nič, razen overdose nafte.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov