LeVaK je napisal/-a:Evo prisej je čas, ko je treba na avtu zaradi dotrajanosti zamenjati lonc... In sem rekel, da se bom obrnil na vas za nasvet... Avto je Honda Civic 1,5 VTEC-E l.95..
Želje:
- MALO sirsi izhod - rajsi ovalne oblike kot okrogle
- Da doda kaksnjega konicka:)
- Ne glasen... To ropatanje mi ne sede... Lahko kdaj pa kdaj mal zapoje, samo ne da se slisi povsod okol... Tako tiho petje:) Se rajsi vidim, ce poje samo pod visokimi obrati... ma se mi zdi, da za take stvari je bolj filter ali pac? (Laik sem, tko da ne se zgrazat:)
Upam da ne zahtevam nemogoce:) Aja kakšna cena bi bila tudi priporočljiva... Vsaj okvirna, da vem o kakih $$ se pogovarjamo:)
Gantar:) Kaksno mnenje imate o njem? Naredi vredu? Razmerje cena/kvaliteta vgradnje?
Hvala, LeVaK
CupraR je napisal/-a:Evo mam isti motor, je pa Remusa fi 90 gor. Zadeva ni preveč glasna, v kombinaciji z konusnim filtrom pa lepo zapoje, predvsem v visokih obratih (od 4500, pr vklopu Vteca) oz ko gas do podna nabiješ (zarad filtra). Je pa sam izpuh zelo drag (cca 80000) sam je pa res kvalitena roba, vendar če bi ga mogu še enkrat vzet bi dobr premislu, ker je res drago (je pa homologacija) in ker je lonc vsaj zame premal odprt. (bo treba še mal km nardit da se mal razglasi :P ) Je pa res da mam še ostalo kar se izpuha tiče porihtan, kar je pa bl na zmogljivost vplival kot na glasnost (mogoč 5% na zvoku) Pa še fotka kako od zadaj zgleda.
CupraR je napisal/-a:Ne sej če maš muzko in ga ne tišiš se sploh ne sliš izpuha. Pr omirjeni vožnji je izpuh neslišn, ko pa požešn pol pa zapoje![]()
Uf glede muzke, SQ
pozab na to pr Civicu, ni akustičen avto. Je premal izolacije, itd, treba preveč stvari porihtat da bo uredu. Žal glede tega ne bo nič, VAG grupa je bolj primerna za akustiko. Sicer sm tut sam ogromno porihtal da nič ne škripa, sam še zmerm ni to to. Sej pravm če te kar kol glede Civica zanima, pošl pm pa se enkat dobimo da ti mal pokažm kako pa kaj :P
G-4S je napisal/-a:Skoči do DeVita in mu povej kaj hočeš. Zate bi bil program Powerspirit (ca 20.000SIT) ali morda Stinger (je iz inoxa in je mal dražji). Se pa da z njim zmenit tudi glede glasnosti. Se mi zdi, da če izpuh ni preglasen, tudi problemov s policaji ni
LeVaK je napisal/-a:Bomo vidl, ce bomo sploh sportnega uzeli...
Koliko moci pridobis z Remusom oz. necim podobnim?
LeVaK
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov