mloncar je napisal/-a:kokr sm slišu je logično da vežeš turbine zaporedno.. ..manjša (originalna) poganja večjo
Pugi je napisal/-a:Kokr je men logicn ne vem zakva bi zaporedno vezal turbine... Ce pomislis kako deluje turbina je to precej nelogicno... Ampak ok, dopuscam manjso moznost napake...
Varjanta je pomoje kle, k ma V6 ponavad dva kolektorja pa rora (loceno) in na vsacga je treba nataknt po eno prasico... Torej - Twin turbo, biturbo = eno in isto...
.::GTR::. je napisal/-a:Problem je turbo luknja. biturbo motorji imajo ponavad eno manjšo in eno večjo turbino. manjša turbina se zavrti hitreje in s tem zmanjša turbo luknjo, večja pa da svoj boost v obratih. na kratko
Twin turbo sta pa mislim da dve turbini enake velikosti, pa da vsaka piha v svoje cilindre (kokr je en že napisov - V6 npr.)
ZEeMF je napisal/-a:pa kje ti vidš kle in line 4, tej kup špegle a še nis vidu v8 mašine al kaj FAK.
kje si ti vidu tok šroko 4 cly mašino. to je v8 bi/twin turbo, in ni treba dva vsesna kolektorja ker mata oba sklopa na notranji strani vsesne lukne, zato je sam en velik kolektor.
twin/bi je isto sam drugačno poimenovanje, te zaporedno vezane turbine še nisem vidu ker, več zraka vn dubit kokr not dat je težko, zato ni logike da bi dve zaporedoma vezov, ker bi prišlo le do izgub.
twin turbo je loh sam če je v mašina al pa kaka nova pogruntavščina da se ena uklop pa pol druga itd.
p.s. sam si meš pa srečo da slišš kako folk govori da ma biturbo, ker je tak avto kar redekpojav v slo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov