js kot pise v naslovu predelujem 205-ko.....in glede na to da to zelo veliko veste...in sigurno vec ko js...imam neki uprasanj.....
no.....js nameravam avto ga sirit....blatnike, prve in zadnje....pa me zanima ce se je ze kdo za to informiral kako je s homologacijo, glede na to da js nameravam doma naredit vse......sklepam da bo tezko...ampak vseeno me zanima vase menje....
pol.....js bom dal feltne gor 16col....205/40....tko da prve bodo 7J in zadnje pa 9J....ki imajo vec roba......za te feltne imam tuv....samo so homologirane samo za mazdo in forda....pa me zanima ce se bi dalo te dokumente...oz tuv...predelat tko da bo zgledalo da so tui za peugeota.......ali pa dobit kak drug tuv za moje feltne....
pol pa me se zanima situacija armaturke....glede na to da sm si zdaj na odpadu kupu okrogle stevcke od lancie....in si bom naredil sam armaturko iz plastike...pa me zanima ce mo bodo lahko kej plavi nageli tezili........in ce to je treba sploh homologirat, ker moj kolega je predelal r5 campus 5 vrat.....v r5gt turbo...in ga niso nic zanimali notranji deli, zavore, podvozje..itd...ampak je samo pogledat motor....a zavore od r5 campus so za nic.....buu...glede na to da sm na forumu bral da veliko gledajo zavrni sistem pri predelavi motorja na vec moci....buu..ne vem

se me zanima ce kdo ve kako je ker js imam eno karoserijo z dokumenti kupljeno v slo.....in je v slabem stanju.....cela zaruznjena...in sm si nabavu eno karoserijo v odpadu v trstu....pa me zanima ce se bo to dalo homologirat.........
aja...to me se zanima....js si nameravam naredit vrata da se mi odpirajo za gor...neki podobnega kot majo pri A3M......samo da bom js to sam probal naredit.....pa me zanima ce to treba homologirat....sklepam da ja....ampak me zanima vase menje......
no....se neki me zanima.....kako je glede sedezev.....ker js bom to imel samo tko za se malcek vozit....pa nameravam dat samo 2 sedeza odspredal....in odzadaj nic....tko da bi avto registriral samo za 2 osebi....a se da to??
pa se to....glede roll bar-a.........js bi si ga kupil in not zmontiral.......samo sm slisal baje da za voznjo po cesti da tega ne smes imet, saj imas ti pol avto mocnejsega od ostalih in lahko povzrocis veliko skodo ostalim udelezncem v nesreci.....
no to bo za zdaj vse.......se opravicujem v naprej ce je kako bedno uprasanje....pac....sm zacetnik........in me to zanima......
najlepse vam hvala v naprej.....in ste ful clani......cao

mi16 rulz!