MGsax pravi:
zelo pomembno je kako dolgo bo po tuningu zdražal motor!
RegY pravi:
skorajda imava enake probleme, ker meni pa obljubljajo v tožbi katero imam zaradi polota (1.0) da mi ga bodo popravili in ne nazaj vzeli, kot sem mislil, da bodo
če se bo to zgodilo sem rekel, da ga opremim s šp. filtrom, izpuhom, lite feltne, če bodo pasale te, ki jih imam sedaj še, pa še mogoče kaka mala mičkena malenkost v obliki plastike, pa neonke notr v kabino namečem, pa bo ql... divjat pa itaq ne moreš s takim pičipokijem - stajliš pa se vseeno lahko furaš
no... da ti svetujem glede tvojega golfa
jaz bi raje dal na mizo 100k sit za 10 konjev manj, ker 15KM se ti bo že kar krepko poznalo
don't you agree?
MGsax pravi:
zakaj pa te maš več obratov?
škodi šele če tišiš čez rdeče polje!
2fast4u pravi:
Need_Power: A si že kupil golfa ?
Need_Power je napisal/-a:Spet bom malo zatežil z tunanjem mojega avta, ki je žal pač malo podhranjen kar se konjaže tiče. Za tiste ki še ne veste, gre za golfa IV 1.4 16V, z 75 KM. Sem namreč pred sledečo dilemo:
1. Varianta: Kupim šp. filter, šp. izpuh (lonec), zbrusim/spoliram izpušne kolektorje, odstranim katalizator (ne vem če je možno, zaradi nekega senzorja in mogoče malenkost olajšam vztrajnik (brez kakega pretiravanja), na koncu pa peljem avto SENICI na valje in mi nastavi elektroniko. Pričakovan rezultat nekje 90+ KM in pa cena cca. 150.000 SIT za ves potreben material.
2. Varianta: zamenjam čip pri podjetju Digi-tec in kasneje menjam še izpuh, filter, odstranim kat. in 'zrihtam' vztrajnik. Pričakovan rezultat je nekje 100 KM, saj že sam čip obljublja 10 KW oz. 13 KM.
Cena pa naj nebi presegla 200.000 SIT.
Kaj bi se na mojem mestu vi odločili (+ komentar zaželjen) oz. še kak drug predlog je dobrodošel.
TNX
Ajde
[Sporočilo uredil/a Need_Power na dan 23.02.2003 ob 19:44 GMT]
mondy je napisal/-a:Najprej lep pozdrav vsem!
Oprosti k ti kradem post ampak me zanime k si glih omenu poliranje glave. Kje se da to narest pa kje se giblje cena.
Jan
monster_d je napisal/-a:Poliranje glave!!!
Koliko vem se to dela samo pri avtomobilih z dosti prevozenimi kilometri! avtomobili, na katerih glavah nastane zazgana plast se zbrusi samo zazganina oz. spolira!!!
Tak da pri novem avtu se sigurno nebi nic poznalo!
Ali si mogoce mislil da bi dal glavo zbrusit!
Nevem ce bi to slo pri golfu!
Lp monster_d
TechnoBoy je napisal/-a:hmm m jest pa mislim da tut pri novih... ker povrsina ni gladka ( pac od vlivanja ni gladka ) ker se mi drugace zdi nesmisleno da bi pri rallyju poslirali kanale...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov