monster_d je napisal/-a:Bom jaz probo dobit tuv.
Ma en kolega pa poskenirat.
Sicr za powerful sam nevem za ker.
Stevilke...
Mislim da itak izpuh ze ma ene gor, tak da tiste sam prepises na un tuv.
lp
ql monster ane....res ql:) no sej ane ce bos dobu, moj mejl mas pa bo ane...pa se kdaj kej srecamo....
ja ice tkole je rumenko ni biu moj...od moje mat je rumenko tko da je se vedno pri hisi.....sej lohka pogledas na un link ki je napisan spodej....tam so fotke mojaga Blackwind-a

pa je zravn tut rumenko....ja pol sem biu pa tolk navdusen pa ze navajen nad twingom da sem ga se sam kupil....samo da ima ta platneno streho kar je res super....pa tega crnga sem tut ze mal upedenov....letvice na luci...spojler zadaj ....wofer (iz rumenkota akustika)....vzmeti zamenjane (3,5cm)...auspuh powerfull in to je to...pa se kaksne malenkosti bi se najdle....sej kot sem reku si lahko kako fotko pogledas na spodnjem linku ce te zanima....
Lp Ben
P.S: ja gotovo ima vsak lonec eno stevilko ze gor...vendar nisem pa siguren da jo moj ima ker je univerzalni in smo se ze pogovarjal z temu ki je montiral, da bi dal eno ploscico narest.....al pa je zato reku da bi jo dal narest da bi se ujemala z uno na papirju....ker je zgleda mislu ploscico ponardit ne pa papirjev tko kot mas ti namen monster

Lp....seenkt