ka bi mogu nardit pri hondi civic sedan da bi to zlaufalo da mi neb raznesl masine??

Dariooo je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:evolution car audioso pa tudi uvozniki za nos za slovenijo in montirajo.
kaj tej se nahajajo pri cebelnjaku??..al se motim?........in imajo muziko a ne?.....in tui nos montirajo al kaj?
LP
M3 je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:evolution car audioso pa tudi uvozniki za nos za slovenijo in montirajo.
kaj tej se nahajajo pri cebelnjaku??..al se motim?........in imajo muziko a ne?.....in tui nos montirajo al kaj?
LP
ja, ja, v bistvu za čebeljnakom, malo naprej od euro puba, ja zgleda da tudi nos montirajo, pa tudi prodajajo, samo prvič čujem to, bo treba jih malo obiskat
Dariooo je napisal/-a:M3 je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:evolution car audioso pa tudi uvozniki za nos za slovenijo in montirajo.
LP
ja, ja, v bistvu za čebeljnakom, malo naprej od euro puba, ja zgleda da tudi nos montirajo, pa tudi prodajajo, samo prvič čujem to, bo treba jih malo obiskat
ja ja sej vem kje je.....sam nism bil 100% ce imajo tako ime...pa se mi je cudno saj za nos montirat.....ni lih macji kaselj...a tam vem da nimajo nobene delavnice....saj sm bil tam pa ze gledal za zvocnike...pa tko...sam nism opazu nikjer da so zastopniki za nosdivje!
M3 je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:M3 je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:evolution car audioso pa tudi uvozniki za nos za slovenijo in montirajo.
LP
ja ja sej vem kje je.....sam nism bil 100% ce imajo tako ime...pa se mi je cudno saj za nos montirat.....ni lih macji kaselj...a tam vem da nimajo nobene delavnice....saj sm bil tam pa ze gledal za zvocnike...pa tko...sam nism opazu nikjer da so zastopniki za nosdivje!
je je delavnica je takoj zraven, desno od vhoda v trgovino, je precej zakamufliranazgleda da niso kej preveč se reklamirali.
M3 je napisal/-a:glede montaže pa cene se bo treba it pozanimat, samo jaz menim da nos je samo pika na i po vseh ostalih predelavah, ker kot je uni napisal na original mašino nos gor dat mislim da se nebi dosti vozil.
Dariooo je napisal/-a:M3 je napisal/-a:glede montaže pa cene se bo treba it pozanimat, samo jaz menim da nos je samo pika na i po vseh ostalih predelavah, ker kot je uni napisal na original mašino nos gor dat mislim da se nebi dosti vozil.
ja ja sej s tem se strinjam...bi prej vse se pokvarlo....samo pridet do pike na i....je pa dolga a ne?he he..
sm bil pri stolli gome v ts.....in sm uprasal za odmicne....150k....ce ne se vec...se mi zdi enih 700-800 eurov....pol se bi mogu racunalnik menjat.....pa da niti ne pomislim na bate, razne lezaje.....tesnilo glave...ajoj...pa pol se nas....pridem na 2 milijona tkoj....brez dela
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov