alko je napisal/-a:Kje lahko kupim vzmeti? Nekaj v stilu Eibach ali KV? Hvala za odgovore.
HORSE je napisal/-a:Tilen je napisal/-a:Amortizer s.p. (če hočeš po MPC za slovenski trg (res drago!). Če se znajdeš pa poglej na EBAY.DE, kjer jih prodajajo tudi za pol cene (beri cca 100EUR).
LP
Se podpišem! Sem prejšnji teden naročil FK komplet (vzmeti in amortizerji), pa me je prišlo pol cene SLO..
alko je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:Tilen je napisal/-a:Amortizer s.p. (če hočeš po MPC za slovenski trg (res drago!). Če se znajdeš pa poglej na EBAY.DE, kjer jih prodajajo tudi za pol cene (beri cca 100EUR).
LP
Se podpišem! Sem prejšnji teden naročil FK komplet (vzmeti in amortizerji), pa me je prišlo pol cene SLO..
Uuu, mas mogoce ID uporabnika na Ebayu? Ker gledam ravno Eibachove za 135 EUR, s tem da bi tudi sodelavec vzel za BMW E46, pa bi socasno narocila, da bi bila malo manjsa postnina.
simmik je napisal/-a:Vse bi blo OK če ne bi bil jest pa nemščina dva pojma![]()
LP
Tilen je napisal/-a:alko je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:Tilen je napisal/-a:Amortizer s.p. (če hočeš po MPC za slovenski trg (res drago!). Če se znajdeš pa poglej na EBAY.DE, kjer jih prodajajo tudi za pol cene (beri cca 100EUR).
LP
Uuu, mas mogoce ID uporabnika na Ebayu? Ker gledam ravno Eibachove za 135 EUR, s tem da bi tudi sodelavec vzel za BMW E46, pa bi socasno narocila, da bi bila malo manjsa postnina.
Ja ustvari si ID, ane. Kein problem! Verjetno boš še marsikaj kupil preko Ebay-a...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost