monster_d je napisal/-a:Ce rabis mehkejso verzijo sportnih vzmeti ti bo apex odgovarjal, sploh pa sorazmerno z ceno
kris je napisal/-a:Ok jaz sem zdej mal preveru vse cene itd..
-eibach 200 eur 2.5 cm znižano
-k&w 200 eur +ddv 3.5 cm znižano
-k&w nastavljivo podvozje 930 eur +ddv od 4-6 cm znižano
-apex okoli 40000 sit 3.5 cm znižano
Kaj mislite je najboljša izbira, a se splača dat toliko denarja za nastavljivo podvozje a mislite da je velika razlika.
lp
kris
lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Ce rabis mehkejso verzijo sportnih vzmeti ti bo apex odgovarjal, sploh pa sorazmerno z ceno
Moja petka ti je bla mehka? Sicer pa so bli amortizerji tršani sam za 10% se prav da bi se dal nardit še hujši gokart iz nje![]()
Tist da je avto nižji po enem letu..... res ne vem zakaj majo pol 5 let garancije?
tt je napisal/-a:Eibach je tudi v uradni ponudbi proizvajalca ALFA, FIAT, Lancia.
SM preveru! Imaš dve opciji. Prokit- spredaj 30, zadaj 30 mm. Sport line- Spredaj 45-50 zadaj 40. Pa ker so v uradni ponudbi ti tudi garancija ne ugasne na nov avto. Zato je vsaka dilema odveč.
dejan84 je napisal/-a:tt je napisal/-a:Eibach je tudi v uradni ponudbi proizvajalca ALFA, FIAT, Lancia.
SM preveru! Imaš dve opciji. Prokit- spredaj 30, zadaj 30 mm. Sport line- Spredaj 45-50 zadaj 40. Pa ker so v uradni ponudbi ti tudi garancija ne ugasne na nov avto. Zato je vsaka dilema odveč.
Kje si pa to slišu??? Jst sm glih zadnč klicu, pa so rekl, da z vgraditvijo šp. vzmeti preneha veljati garancija. No, če je to res, bomo še enkrat poklical :P
Po forumu brska: 4vale6 in 25 gostov