Zanima me, če ima kdo gor te dotične vzmeti in kako se obnesejo...
Hvala za sodelovanje

Kovcek je napisal/-a:Jaz jih imam -40 mm na zmontirane na omegi B karavan zmontirane. In sem zelo zadovoljen z njimi. Niso ne pretrdi in ne premehki.
Dva kolega jih imata na B vectrah caravan in prav tako zadovoljna.
Ta četrti pa jih je nabavil za passata 50/40 pa jih bo montiral v petek.
Prednost lowteca je, da je zelo velika izbira vzmeti, cene ugodne, s kvaliteto pa ni bilo do sedaj nobenih problemov.
M4rko je napisal/-a:samo menjanje...kaj pa tršanje? aja pa še neki...zej k mam original gor 195/55/15 in v kratkem bom gor dal 215/40/16 a nebo problemov če ga spustim za 45mm, da nebi guma km drajsala pa to ob zavijanju in podobne scene?
M4rko je napisal/-a:Imam torej lowtec fedre ne svoji barchetti in sicer -45cm... Zej idealno bi bilo če bi bil tam za dodatnih 1 - 2cm nižji... Nekateri svetujejo stiskanje fedrov. Mi lahko kdo kaj več pove o temu? In ali imate izkušnje s tem, ter kje to stvar dobro opravijo... Slišal sem da v Novi Gorici, vendar to je zame žal predaleč...najbol bi mi odgovarjalo na gorenjskem, max Ljubljana... Torej če ima kdo izkušnje bi prosu če posreduje par informacij
Lp, M
P.S. Sm odprl eno staro temo pa sem opazil da je to pod splošno debato... V tej temi bo pomoje več ljudi gledalo, tako da sem ponovil vprašanje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost