powerDm je napisal/-a:Ej,tolk težite za homo tega auspuha da je za znoretJs ga mam na avtu že 3(TRI) leta,pa sem delu polletne tehnične ,pa mi nikol noben ni reku za kake papirje,niti policaji ko so me že dostkrat ustavli.Če se ti ne dere da je za znoret ni panike
![]()
Upam da nisem biu pregrob![]()
Lp Mitja
krt206 je napisal/-a:Kokr jest vem se ga ne da, ampak bratranc ma tazga dtm look, kokr ga ma še en na twingu na forumu, pa mu še niso težil ne kopsi, ne pr registraciji
BlackWind je napisal/-a:krt206 je napisal/-a:Kokr jest vem se ga ne da, ampak bratranc ma tazga dtm look, kokr ga ma še en na twingu na forumu, pa mu še niso težil ne kopsi, ne pr registraciji
hja ga ni za srat, ce ti bo pa tezil ti pa 100k ne uide, ce nimas homolomo...se ne splaca...
jest sm si raje zrihtal to zadevo...
Lp
powerDm je napisal/-a:Ej,tolk težite za homo tega auspuha da je za znoretJs ga mam na avtu že 3(TRI) leta,pa sem delu polletne tehnične ,pa mi nikol noben ni reku za kake papirje,niti policaji ko so me že dostkrat ustavli.Če se ti ne dere da je za znoret ni panike
![]()
Upam da nisem biu pregrob![]()
Lp Mitja
lenivec je napisal/-a:powerfull je edini ki se ga da homologirat!
to sem slišal n rti ko j en pršo vprašat če se da devitota homologirat. pa mu je oni razložo da samo powerful bla bla bla
Slide je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:powerfull je edini ki se ga da homologirat!
to sem slišal n rti ko j en pršo vprašat če se da devitota homologirat. pa mu je oni razložo da samo powerful bla bla bla
Tud Remusase da recimo...al sem kaj zamudil
Perica je napisal/-a:no, jest sm pred tremi urami biv na homologaciji! mam na avtu univerzalni izpuh od powerfula! Seveda sem s seboj imel tudi papirje (narejene po narocilu :P ) in ni blo nobenga problema!!! je un stricek dol reku sam: "karton dobite po posti"!
aja, homologacija felten, fedrov in lonca + nov kartoncek pride 19.400 sit
krt206 je napisal/-a:Perica je napisal/-a:no, jest sm pred tremi urami biv na homologaciji! mam na avtu univerzalni izpuh od powerfula! Seveda sem s seboj imel tudi papirje (narejene po narocilu :P ) in ni blo nobenga problema!!! je un stricek dol reku sam: "karton dobite po posti"!
Kam je pol treba prov na homologacijo, k mi je una tm, k sm se šou prjavt rekla, da k me bojo poklical, bom šou pa nekam drugam?
krt206 je napisal/-a:Perica je napisal/-a:no, jest sm pred tremi urami biv na homologaciji! mam na avtu univerzalni izpuh od powerfula! Seveda sem s seboj imel tudi papirje (narejene po narocilu :P ) in ni blo nobenga problema!!! je un stricek dol reku sam: "karton dobite po posti"!
Kam je pol treba prov na homologacijo, k mi je una tm, k sm se šou prjavt rekla, da k me bojo poklical, bom šou pa nekam drugam?
Perica je napisal/-a:verjetno je res misnla to, da se bos mogu z avtom v sosednji prostor (na kanal) odpeljat, da nebi ti slucajno kar zunej pri avtu stal in cakov da kdo do tebe pride!!!
Sej morm pa rect da ne pricakuj prevelike prijaznosti tam dol, ker meni nihce od stirih ljudi s katerimi sem imel stik ni niti odzdravil, kaj sele da bi mi kdo odgovoril na kaksno vprasanje!!! bil sem namrec prvic tam dol in nism tocno vedel kam naj grem, kje naj cakam, ... Mislim , za 20.000 sit ki sem jim jih placal za 15 minut njihovega casa bi se pa lahko vsaj osnovni bonton naucili!!!
LP, Peter
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov