Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Sky_Walker
Novinec

Homologacija - izpuh powerfull

Napisal/-a Sky_Walker Ne maj 08, 2005 9:11 pm

Mene zanima če je že kateri od vas homologiral izpuh znamke powerfull ker namreč ko ga kupiš ne dobiš zraven potrebne papirje za homologacijo?? :roll:
RK Slovenija

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne maj 08, 2005 9:45 pm

Ne.

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Ne maj 08, 2005 9:48 pm

Kokr jest vem se ga ne da, ampak bratranc ma tazga dtm look, kokr ga ma še en na twingu na forumu, pa mu še niso težil ne kopsi, ne pr registraciji

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Napisal/-a crazi Ne maj 08, 2005 9:50 pm

Kdo pravi da se ne da!!!!

jaz sm zravn dobu TUV od powerfulla!
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

vajdo
Novinec

Kraj: Ribnica

Napisal/-a vajdo Ne maj 08, 2005 10:00 pm

potem, bi lahko, ce si dobra dusa: scan, copy, paste na A.com, in gremo na homolomo.

powerDm
Novinec

Napisal/-a powerDm Ne maj 08, 2005 10:03 pm

Ej,tolk težite za homo tega auspuha da je za znoret :? Js ga mam na avtu že 3(TRI) leta,pa sem delu polletne tehnične ,pa mi nikol noben ni reku za kake papirje,niti policaji ko so me že dostkrat ustavli.Če se ti ne dere da je za znoret ni panike ;)
Upam da nisem biu pregrob :lol:
Lp Mitja

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Ne maj 08, 2005 10:12 pm

powerDm je napisal/-a:Ej,tolk težite za homo tega auspuha da je za znoret :? Js ga mam na avtu že 3(TRI) leta,pa sem delu polletne tehnične ,pa mi nikol noben ni reku za kake papirje,niti policaji ko so me že dostkrat ustavli.Če se ti ne dere da je za znoret ni panike ;)
Lp Mitja

;)
Slika
ja, drgac se mal prebrska po forumu najprej preden se spravis sprasevat ;)
imamo ze nekaj doktoratov narejenih iz izpuhov in powerful izpuhov, tipskih in ne tipskih...
Lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Ne maj 08, 2005 10:14 pm

krt206 je napisal/-a:Kokr jest vem se ga ne da, ampak bratranc ma tazga dtm look, kokr ga ma še en na twingu na forumu, pa mu še niso težil ne kopsi, ne pr registraciji

hja ga ni za srat, ce ti bo pa tezil ti pa 100k ne uide, ce nimas homolomo...se ne splaca...
jest sm si raje zrihtal to zadevo...
Lp

powerDm
Novinec

Napisal/-a powerDm Ne maj 08, 2005 10:22 pm

So mi plavi že pregledali celotni avto in rekli če je kaj spuščen,kakšen izpuh mam to,kak avto je sploh to :shock: ,pa sem jim zmeri reku da je biu tak original iz Francije uvožen,isto pa na tehničnem :!: So rekli "pol pa že more bit tk" pa nisem meu nobenga problema ;) Mam pa R5 1,7 GTE pa 195,50,15 gor,zato se jim je pa zdeu mal nizek 8)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne maj 08, 2005 11:24 pm

BlackWind je napisal/-a:
krt206 je napisal/-a:Kokr jest vem se ga ne da, ampak bratranc ma tazga dtm look, kokr ga ma še en na twingu na forumu, pa mu še niso težil ne kopsi, ne pr registraciji

hja ga ni za srat, ce ti bo pa tezil ti pa 100k ne uide, ce nimas homolomo...se ne splaca...
jest sm si raje zrihtal to zadevo...
Lp

A ni 120k :o :P

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Ne maj 08, 2005 11:42 pm

powerDm je napisal/-a:Ej,tolk težite za homo tega auspuha da je za znoret :? Js ga mam na avtu že 3(TRI) leta,pa sem delu polletne tehnične ,pa mi nikol noben ni reku za kake papirje,niti policaji ko so me že dostkrat ustavli.Če se ti ne dere da je za znoret ni panike ;)
Lp Mitja

No da ti povem svojo zgodbo - k sm prepelu na LPP so se vsi delavci tm sam obrnil k je tok zahrumel k sm not zapelu, pol je pa striček homolo pršel in mi rekel, če mam papirje in sm mu reku da mam, pa nism mel ta pravih, tko da je sam rekel, PRINESI PAPIRJE POL SE BOVA POGOVARJALA. No, to je blo kkšnih 14 dni nazaj. Papirje sm mu seveda čez 3 dni prnesu, tko da homolo je zdej narejena.

Še slikca

Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po maj 09, 2005 7:03 am

homologirat se dajo le tipski športni lonci

univerzalni se ne dajo(vsaj po legalni poti ne)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po maj 09, 2005 9:14 am

lenivec je napisal/-a:powerfull je edini ki se ga da homologirat!

to sem slišal n rti ko j en pršo vprašat če se da devitota homologirat. pa mu je oni razložo da samo powerful bla bla bla

Tud Remusase da recimo...al sem kaj zamudil :?:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po maj 09, 2005 9:24 am

Slide je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:powerfull je edini ki se ga da homologirat!

to sem slišal n rti ko j en pršo vprašat če se da devitota homologirat. pa mu je oni razložo da samo powerful bla bla bla

Tud Remusase da recimo...al sem kaj zamudil :?:

ja ce imas certifikat pa kakrsen koli ze je izpuh, se da homologirat :!:
tut ce mas dve konzervi na denfer nasvasani ;) pa ce mas certifikat da je ta izdelek za tvoj avto narejen bos dobu homolomo ;)
Lp

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Po maj 09, 2005 9:52 am

no, jest sm pred tremi urami biv na homologaciji! mam na avtu univerzalni izpuh od powerfula! Seveda sem s seboj imel tudi papirje (narejene po narocilu :P ) in ni blo nobenga problema!!! je un stricek dol reku sam: "karton dobite po posti"!

aja, homologacija felten, fedrov in lonca + nov kartoncek pride 19.400 sit

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Po maj 09, 2005 9:54 am

Perica je napisal/-a:no, jest sm pred tremi urami biv na homologaciji! mam na avtu univerzalni izpuh od powerfula! Seveda sem s seboj imel tudi papirje (narejene po narocilu :P ) in ni blo nobenga problema!!! je un stricek dol reku sam: "karton dobite po posti"!

Kam je pol treba prov na homologacijo, k mi je una tm, k sm se šou prjavt rekla, da k me bojo poklical, bom šou pa nekam drugam?

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po maj 09, 2005 10:56 am

krt206 je napisal/-a:
Perica je napisal/-a:no, jest sm pred tremi urami biv na homologaciji! mam na avtu univerzalni izpuh od powerfula! Seveda sem s seboj imel tudi papirje (narejene po narocilu :P ) in ni blo nobenga problema!!! je un stricek dol reku sam: "karton dobite po posti"!

Kam je pol treba prov na homologacijo, k mi je una tm, k sm se šou prjavt rekla, da k me bojo poklical, bom šou pa nekam drugam?

kako druga, v isto stavbo, najbrz je mislila da ji ne bos avta na saltar prpelov ampak tja cez na kanale ;)
hehe
Lp

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Po maj 09, 2005 11:11 am

krt206 je napisal/-a:

verjetno je res misnla to, da se bos mogu z avtom v sosednji prostor (na kanal) odpeljat, da nebi ti slucajno kar zunej pri avtu stal in cakov da kdo do tebe pride!!!

Sej morm pa rect da ne pricakuj prevelike prijaznosti tam dol, ker meni nihce od stirih ljudi s katerimi sem imel stik ni niti odzdravil, kaj sele da bi mi kdo odgovoril na kaksno vprasanje!!! bil sem namrec prvic tam dol in nism tocno vedel kam naj grem, kje naj cakam, ... Mislim , za 20.000 sit ki sem jim jih placal za 15 minut njihovega casa bi se pa lahko vsaj osnovni bonton naucili!!!

LP, Peter

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po maj 09, 2005 11:39 am

Perica je napisal/-a:verjetno je res misnla to, da se bos mogu z avtom v sosednji prostor (na kanal) odpeljat, da nebi ti slucajno kar zunej pri avtu stal in cakov da kdo do tebe pride!!!

Sej morm pa rect da ne pricakuj prevelike prijaznosti tam dol, ker meni nihce od stirih ljudi s katerimi sem imel stik ni niti odzdravil, kaj sele da bi mi kdo odgovoril na kaksno vprasanje!!! bil sem namrec prvic tam dol in nism tocno vedel kam naj grem, kje naj cakam, ... Mislim , za 20.000 sit ki sem jim jih placal za 15 minut njihovega casa bi se pa lahko vsaj osnovni bonton naucili!!!

LP, Peter

no to sm mislu ja!
ja prjazni tut niso prevecm, ceprov kar sem jih jest prasal sem dobil odgovore, najbrz je odvisno katero izmeno narajmas, ja pustis jim kr nekej dnarja za tistih par minut, sam to ne gre lih za njihove place ;) zato pa so :evil: ker pac vejo koliko stanejo homologacije oni pa majhno placo :!: no predvidevam da nimajo cca 200k...
to ni tko k pr frizerju ce imas privat (pa da sam delas) da kar pokasiras gre v tvoj zep, pa nekaj minimalnega za material ... ;)
lp
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov