galli je napisal/-a:uzami eibach to je ornk k se zagre maš jih pa na www.amortizer-sp.com
maš pa vso homologacijo zrihtano pa še 5 let (ne 3 ) garancije so pa eni izmed najbolših amortizerjev.lp.
X-Hair je napisal/-a:No ja ne da niso dobri, ampak imam obcutek da so tukaj pri nas v sloveniji resnicno prevec opevani. Eibach ...potem pa dolgo nic.....no ja. Dejte se malo pogledat drugam, pa boste prisli do zakljucka da ne obstajajo samo te vzmeti ampak se dobi tudi kaj drugega......boljsega
lebica je napisal/-a:Ja kaj naj rečem Monro amontizerji so špica za tiste avtomobile katerih višina je tovarniška. Preseneča me to ker vsi mislite da so to amontizerji ki so primerni za športne vzmeti pa še daleč ni tako. TE SO PRMERNI ZA ORIGINALNA PODVOZJA. Podvozje lahko znižamo minimalno (do 4cm). To sem storil na svojem CLIOTU(94) rezultat 175km/h SKOZI OVINEK NA OBVOZNICI tAM KJER UTRIPA 80 km/h tam kjer se odcepimo proti doljenski naravnost pa gremo za maribor (iz centra lj. gledano) (ne poskušajte z običajnimi vozili) Zato kar so bili narejeni so vrhunski.
maky je napisal/-a:lebica je napisal/-a:Ja kaj naj rečem Monro amontizerji so špica za tiste avtomobile katerih višina je tovarniška. Preseneča me to ker vsi mislite da so to amontizerji ki so primerni za športne vzmeti pa še daleč ni tako. TE SO PRMERNI ZA ORIGINALNA PODVOZJA. Podvozje lahko znižamo minimalno (do 4cm). To sem storil na svojem CLIOTU(94) rezultat 175km/h SKOZI OVINEK NA OBVOZNICI tAM KJER UTRIPA 80 km/h tam kjer se odcepimo proti doljenski naravnost pa gremo za maribor (iz centra lj. gledano) (ne poskušajte z običajnimi vozili) Zato kar so bili narejeni so vrhunski.
z mojo "serijsko " a4 sem šel v ta dotični ovinek nekaj čez 190...![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov