Odvisno od toplote zraka ki prihajo do zračnega filtra. V primeru toplega zraka, je bolj da maš original filter gor, boš več naredu. Zrak mora biti čim hladnejši.
Kolkr sem jaz bral obični filter nima restrikcije pretoka zraka (dokler je nov). Če pa je šp. filter nameščen tako, da bo sesal vroč zrak si naredu več škode kot koristi. Glede prvotnega vprašanja pa ne vem. Sam filter ti bo pomoje samo omogoču, da se motor višje in lažje zvrti.... ops:
prazna slama je blo pa že tok napisanga, da brezveze se ment Pa filter nardi avtu (stock) sam slabo, ker ga pri nizkih in visokih obratih zamori (motor)
Sj avto nima zastonj box filtra. ker je mašina narejena da dobi optimalno količino zraka
pa folk. Zarad filtra niso ne bolši ne slabši pospeški, ker si avto vzame tolk zraka kot ga rabi pa je lohk cev čist tanka. Filtri pridejo v poštev pri starih avtih ki imajo fergauar, pri le teh celo dobiš nekaj konj
perko84 je napisal/-a:pa folk. Zarad filtra niso ne bolši ne slabši pospeški, ker si avto vzame tolk zraka kot ga rabi pa je lohk cev čist tanka. Filtri pridejo v poštev pri starih avtih ki imajo fergauar, pri le teh celo dobiš nekaj konj
...moje mnenje je, da zamenjaš cev in jo nadomestiš z istim premerom, kot je na loputi. Glede pospeškov, pa pri športnem filtru največ občutiš, če probaš enkrat z zapacanim in drugič s čisto novim filtrom...
(sem mel na začetku, ko sem kupil avto, tak filter not, da čez 1000w žarnico nisi videl niti luknje. Pol ko sem ga pa zamenjal, je blo pa ko noč in dan...)
LP
hm... jaz bi nardil dovod hladnega zraka kot prvo, pa tisto povezovalno cev med filtrom in throttle bodyjem zamenjal za eno alu ipd. to imam tudi sam kmalu namen, sploh pa da je istega premera ali večjega, kot originalna cev, ne pa tanjša, kot imaš sedaj ti.
perko84 je napisal/-a:prazna slama je blo pa že tok napisanga, da brezveze se ment Pa filter nardi avtu (stock) sam slabo, ker ga pri nizkih in visokih obratih zamori (motor) Sj avto nima zastonj box filtra. ker je mašina narejena da dobi optimalno količino zraka
Načeloma maš prav, sam hočem povedat, da filter nardi avtu več dobrih kot pa slabih stvari. Sam pa ni bistvenega pomena debelina cevi- seveda do nekih radikalno velikih in majhnih premerih. Filter če ni prav zmontiran avto na višjih obratih zamori, tko da filter da sam neki zvoka ostalo je pa prazna slama s katero nategujejo prodajalci mlade pobiče, tako kot so mene :P