vR5GTT je napisal/-a:Sorry ampak ne. Sm mel petko turbo in ima že ta dost drgač od navadne, cliota ma pa mami pa je tut drgač!
Dariooo je napisal/-a:vR5GTT je napisal/-a:Sorry ampak ne. Sm mel petko turbo in ima že ta dost drgač od navadne, cliota ma pa mami pa je tut drgač!
kaj pa je razlicno od navadne petke do turbo petke?? vse vred s podvozjem, ter armaturna, sedezi in motor od turbo petke pase v navadno petko KAMPUS s petimi vrato!! preverjeno!!
LP
McLaren je napisal/-a:Damjan19 je napisal/-a:pa je šla možnost o poceni znižanju avta...![]()
damjan
Hja ni še šla. Ena opcija je rezanje. Sam tega ti pod nobenim pogojem ne priporočam! Rajši se vozi s s stock avtom kot pa da ogrožaš sebe in druge z porezanimi fedri.
Dariooo je napisal/-a:http://www.avtomobilizem.com/forum/posting.php?mode=quote&p=489329
nebivedu je napisal/-a:Od cliota amortizerji pašejo na navadno petko - pri turbaku pa je treba pazit na naklon, ker je par stopinj zamika pri vijakih - pa nimajo vsi turbaki tega - moja je imela (letnik 89) od kolega (letnik 92) pa ne - in si nanjo dal lahko tutamortizerje od navadne petke.
Alfa-boxer je napisal/-a:In zakaj ne vprašate darkdoga24. Sej to jih on prodaja
Fiat Tipo je napisal/-a:Donc sem bil na odpadu v italiji Gorica in sem pri Rominotu(nevem kako točno se odpad imenuje) in sem videl dol temno plavo petko z pragovi obrobami spojlerji...( uglavnem sportivo verzija) pa na pragu je pisalo williams. Zdej ne vem al je to kakšna posebna izdaja te petke al jo je edn sam predelal uglavnem hudooo je izgledala. Tak da če bi rad kdo petko poštimal naj gre pogledat. Mislim pa ,da je blo še vse gor ker sem le tak bolj hitro mim šel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov