206freak je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:Zakaj pa ne gre enostavno v LJ na RSR? Gorenjska ni tako hudičevo daleč...
Ker je nekje od nekoga zvedel da je tam full ceneje kot pa RSR...ti bi pomoje naredil isto predvidevam :P
Zato pa malo vprašam če kdo kaj pozna, če ne bo tko al tko mogel it nekam drugam.
LP
Yagi-san je napisal/-a:Sej za 150€ ti lahko res, da skoraj vsak naredi, vendar če se bo po enem mesecu pokadilo iz mašine, ne tukaj pisat '' a morda kdo ve zakaj se je mojmu frendu na Octavii pokadilo iz mašine in je zaribala + turbino je razgnal'' !! Ni zastonj rek '' mal dnarja, mal muzke''. Naj pelje kakšnemu preverjenemu mojstru, bo bolj sigurno. Pa če je iz Kr. Gore ima manj kot 200 km v eno smer. Naj naredi en izlet v prelepo Metropolo in gre k RSR.
1.8T je napisal/-a:Yagi-san je napisal/-a:Sej za 150€ ti lahko res, da skoraj vsak naredi, vendar če se bo po enem mesecu pokadilo iz mašine, ne tukaj pisat '' a morda kdo ve zakaj se je mojmu frendu na Octavii pokadilo iz mašine in je zaribala + turbino je razgnal'' !! Ni zastonj rek '' mal dnarja, mal muzke''. Naj pelje kakšnemu preverjenemu mojstru, bo bolj sigurno. Pa če je iz Kr. Gore ima manj kot 200 km v eno smer. Naj naredi en izlet v prelepo Metropolo in gre k RSR.
Tocno in natancno tako...
Kvazi mojstri k prodajajo televizije in avtoradije, od prostem casu pa tunajo avtomobilske motorje, motokultivatorje in motorne zage.
/jan
206freak je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:Zakaj pa ne gre enostavno v LJ na RSR? Gorenjska ni tako hudičevo daleč...
Ker je nekje od nekoga zvedel da je tam full ceneje kot pa RSR...ti bi pomoje naredil isto predvidevam :P
Zato pa malo vprašam če kdo kaj pozna, če ne bo tko al tko mogel it nekam drugam.
LP
Courage™ je napisal/-a:Ti ne priporocam. Sam imam zaradi tega ker je blo prisparano par K sit zdaj polomljeno vse okoli racunalnika in je pocasi zacelo crkovat vse.
1.8T je napisal/-a:Yagi-san je napisal/-a:Kvazi mojstri k prodajajo televizije in avtoradije, od prostem casu pa tunajo avtomobilske motorje, motokultivatorje in motorne zage.
/jan
Pugi je napisal/-a:Kje pa si delal kariđ? Kaj točno ti je shodilo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov