MGsax je napisal/-a:mislim da bi ti dal cel izpušni sistem cca. 6KM glede športnega filtra pa nebi vedel
bobek je napisal/-a:Jest ma na Bravotu Remusa in je super.Je pa ena fora pr Remusu.Če maš tipskega ga boš lahko homologiru če maš pa univerzalenga pa ne.Sem klicu uvoznika za Slovenijo in mi je poslal fax iz Ministerstva za standardizacijo in meroslovje da univerzalni Remus ustreza vsem veljavnim predpisom v Republiki Sloveniji in ga NI POTREBNO HOMOLOGIRATI,nakar grem drug dan na LPP in mi tip prav da oni tm nimajo pojma(na ministrstvu)![]()
![]()
![]()
![]()
Qwerty je napisal/-a:bobek je napisal/-a:Jest ma na Bravotu Remusa in je super.Je pa ena fora pr Remusu.Če maš tipskega ga boš lahko homologiru če maš pa univerzalenga pa ne.Sem klicu uvoznika za Slovenijo in mi je poslal fax iz Ministerstva za standardizacijo in meroslovje da univerzalni Remus ustreza vsem veljavnim predpisom v Republiki Sloveniji in ga NI POTREBNO HOMOLOGIRATI,nakar grem drug dan na LPP in mi tip prav da oni tm nimajo pojma(na ministrstvu)![]()
![]()
![]()
![]()
tisto iz ministrstva je precej staro (mislim da 99 ali celo 98), tko da... pise se leto 2003. jaz sem homologirala...
bobek je napisal/-a:Kva pa maš zaen izpuh? A maš tud univerzalenga Remusa?Dej mal več napiš o papirjih k jih rabš za homologirat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov