Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Kraj: Ljubljana

VEYRON killer: Hennessey Viper Venom 1000 :)

Napisal/-a swifthead Če sep 29, 2005 4:23 pm

na www.supercars.net si lahko ogledate fotke najnovejšega izstrelka iz čezlužja!!!!

to je Dodge Viper SRT-10 v Venom predelavi od Hennessey Motorsports!!

specifikacije so ubijalske, ima 1000konjev in 1300Nm, do 100kph potegne v 2,25s in ima na 400m čas 9,75s in pa končno pri 255mph kar je rahlo čez 400kph!!!!

vse skupaj proti Veyronu nebi bilo omembe vredno če to nebi bil kabriolet in to za ˝borih˝ 225 000 USD!!!!

naredili pa bojo le 24 primerkov :? ni kej, tole marsikomu nebo potegnil (tudi meni ne), zanimivo bo da bo večja redkost kot pa ˝serijski˝ Bugatti!!!!

LP
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če sep 29, 2005 5:02 pm

Ja in. Cez 20 let bojo pa ze letel pa hitrosti bojo much bigger pa kaj pol? pišuka ste eni otrocji.

Uporabniški avatar
rokkk
Nov uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a rokkk Če sep 29, 2005 5:12 pm

res stroj ni kej...

teh 1000 konj so pa nardil iz serijsko "samo " 500-tih.... svasta
BLAUPUNKT - The advantage in your car!

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Če sep 29, 2005 5:25 pm

PiLLLe je napisal/-a:Ja in. Cez 20 let bojo pa ze letel pa hitrosti bojo much bigger pa kaj pol? pišuka ste eni otrocji.

Jaz se samo cudim , da se nimas nobenega opozorila oz. cudim se , da se nisi banan. Ocitno mas veze med moderatorji :roll: . Lp
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Napisal/-a swifthead Če sep 29, 2005 5:32 pm

PiLLLe je napisal:
Ja in. Cez 20 let bojo pa ze letel pa hitrosti bojo much bigger pa kaj pol? pišuka ste eni otrocji.

Jaz se samo cudim , da se nimas nobenega opozorila oz. cudim se , da se nisi banan. Ocitno mas veze med moderatorji Rolling Eyes . Lp

tut js vidm da ga tale piLLe sam serje in povsod se javi, sam da temo sfuka, nobenga opozorila pa nima ker ma veze med moderatorji, mislm k pogledaš njegove objavre se takoj vid da mu nč ni všeč, pomojm se mu ne da živet......njegov problem!!!

zdej pa pejmo nazaj k temi in da se en več ne spomne km drgam pelat, tored
viper 1000 je tema, clear :idea:
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če sep 29, 2005 5:42 pm

Sicer je pa tako: ni vse v konjih!
Bomo videli kakšna bo lega tega avtomobila. Kaj ti pomagajo konji, če se pa na prvem ovinku skipaš med robide... Po drugi strani bomo pa še videli kakšno lego ima Veyron. ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Če sep 29, 2005 6:13 pm

soso je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:Ja in. Cez 20 let bojo pa ze letel pa hitrosti bojo much bigger pa kaj pol? pišuka ste eni otrocji.

Jaz se samo cudim , da se nimas nobenega opozorila oz. cudim se , da se nisi banan. Ocitno mas veze med moderatorji :roll: . Lp

Se popolnoma strinjam. Da ni banan se pa niti več ne čudim. :roll:
Glede viperja pa, nori performansi, če se pa v prvem ovinku skipaš med robide, pa pomeni samo to, da ni problem v avtu ampak šoferju :lol:

Uporabniški avatar
G.T.
Novinec

Napisal/-a G.T. Če sep 29, 2005 6:51 pm

Avto, tko tko res kul za po ravnini sam kaj ko je pa treba spelat ovink ?
;) ;) ;)
Sam ma pa hude specifikacije !!! UAU :twisted:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če sep 29, 2005 7:19 pm

to je hudooo kaj ovinki se to gre vse skoz :D

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če sep 29, 2005 8:37 pm

No no fantje. Chil. Moj ban ter moja opozorila vas nebrigajo. Veze med moderatorji ali ne za njih smo vsi enaki. Samo ce pogledate kake teme odperat v smislu ta avto je boljsi od tega ta pa od tega itd pa se nikoli neozrete nazaj da vidite kolikorat ste ze odprli podobno temo in se niste opazili da se vedno najde eden ki je boljsi in se vedno tudi bo vam lahko samo recem da ste ostali na isti ravni kot ste bili. Torej otrocji. Take teme kot vi odperate smo nekateri meli v osnovnih solah ko smo se kregali kateri avto ima vec na stevcu. No taki ste vi.

Ce ze tako radi brskate po straneh in iscete take eksluzivne avte zakaj nenaredite neki clanek ali pa kaj v tem smislu? Se vam neda, ker greste raje odpreti temo in da mi vsi vidimo kako ste vi pametni kaj ste zbrskali. Ja waw no fucking shit veste eni imamo tudi oci, usesa... in vse se vidi tudi na televiziji. In vrjemite mi da nisem nic profitiral ter nic nisem izgubil ker sem zvedel ta podatek o tem avtu. Le se ena brezvezna tema za nabijanje postov v prazno, ups ne v prazno ampak v smislu ja ta je najtabest tega bi jaz imel.......

Grow up.

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Če sep 29, 2005 8:47 pm

če bi bili samo "resni" prispevki na forumu vprašanje koliko bi se sploh napisalo...postal bi bolj ghost town ker bi se vse stvari "resne" stvari že slej ko prej obdelale in bi vsi limali samo še UTFSE in ker bi vsi odeleženci načeloma bili bolj "zreli" bi tudi več vedeli in hitro bi tudi obisk šel dooool. Ne rečem, da nise nekatere teme glupe, samo te prebliski ideje odraslega moderiranja foruma so kdaj malo preveč rigorozne...

Uporabniški avatar
Cross
Nov uporabnik

Napisal/-a Cross Če sep 29, 2005 9:01 pm

ta ga pa zihr tut u drugi koplje. če je mokra cesta seveda :P
Supression!

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Če sep 29, 2005 9:05 pm

PiLLLe je napisal/-a:No no fantje. Chil. Moj ban ter moja opozorila vas nebrigajo. Veze med moderatorji ali ne za njih smo vsi enaki. Samo ce pogledate kake teme odperat v smislu ta avto je boljsi od tega ta pa od tega itd pa se nikoli neozrete nazaj da vidite kolikorat ste ze odprli podobno temo in se niste opazili da se vedno najde eden ki je boljsi in se vedno tudi bo vam lahko samo recem da ste ostali na isti ravni kot ste bili. Torej otrocji. Take teme kot vi odperate smo nekateri meli v osnovnih solah ko smo se kregali kateri avto ima vec na stevcu. No taki ste vi.

Ce ze tako radi brskate po straneh in iscete take eksluzivne avte zakaj nenaredite neki clanek ali pa kaj v tem smislu? Se vam neda, ker greste raje odpreti temo in da mi vsi vidimo kako ste vi pametni kaj ste zbrskali. Ja waw no fucking shit veste eni imamo tudi oci, usesa... in vse se vidi tudi na televiziji. In vrjemite mi da nisem nic profitiral ter nic nisem izgubil ker sem zvedel ta podatek o tem avtu. Le se ena brezvezna tema za nabijanje postov v prazno, ups ne v prazno ampak v smislu ja ta je najtabest tega bi jaz imel.......

Grow up.

pille, dej ne nabijaj. Resno.

Kennman

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Če sep 29, 2005 9:28 pm

Avto je zakon pa pika. 8)

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Pe sep 30, 2005 4:31 pm

Res je huud tale Viper, kolk je pa kej končna, pa pospešek do 300 bi bil bolj revalanten kot pa do 100km/h
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe sep 30, 2005 5:14 pm

Biskvitek je napisal/-a:Res je huud tale Viper, kolk je pa kej končna, pa pospešek do 300 bi bil bolj revalanten kot pa do 100km/h

swifthead je napisal/-a:specifikacije so ubijalske, ima 1000konjev in 1300Nm, do 100kph potegne v 2,25s in ima na 400m čas 9,75s in pa končno pri 255mph kar je rahlo čez 400kph!!!!

za končno piše :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Pe sep 30, 2005 5:23 pm

ja nism dobr prebral.... vidim da rabim očala :oops:
drugač pa je pospešek 2,25s do 60mph kar pa ni 100km/h
Slika

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Pe sep 30, 2005 5:25 pm

Biskvitek je napisal/-a:ja nism dobr prebral.... vidim da rabim očala :oops:
drugač pa je pospešek 2,25s do 60mph kar pa ni 100km/h

pri teh konjih je pomoje razlika zanemarljiva

Uporabniški avatar
G.T.
Novinec

Napisal/-a G.T. Pe sep 30, 2005 5:53 pm

jay je napisal/-a:to je hudooo kaj ovinki se to gre vse skoz :D

ja sam res !!! To kr ruži pred sabo pomoje. :P :P :P

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Pe sep 30, 2005 5:54 pm

Cross je napisal/-a:ta ga pa zihr tut u drugi koplje. če je mokra cesta seveda :P

Ta stvar kopa tut v tretji in to na suhem 8)
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov