Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

H&R vzmeti ??

Napisal/-a seat Po okt 17, 2005 2:34 pm

Zanima me če ima kod omenjena vzmeti (H&R) in kako se obnesejo ker jih imam možnost dobit kr ugodno
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Po okt 17, 2005 2:45 pm

ja jih kar hvalijo.......se pravi kr med najbolšimi....primerljive naj bi bile z eibach fedri
........ ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po okt 17, 2005 2:49 pm

Ker nove lahk dobim po res izjemni ceni :D zato me tut zanima kvaliteta ker 28k za nove fedre je pa tut kr vredi cena :D:D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po okt 17, 2005 2:52 pm

H&R so med boljšimi :P btw to jih lahk sam za tvoj model cenej dobiš??

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po okt 17, 2005 2:58 pm

lej se bom pozanimal če bi dobili še kakšen popust če jih vzamemo več bomo zrihtal kaki procent cenej sem pa lihkar govoru z tipom in za vse modele se da dobit
drgač pa po novem ceniku so za moj model cene astronomske 61k
Jih pa serijsko vgrajujejo v porsche in golfa R32 kar pa tut neki pomeni :D:D
tko da jst jih bom definitivno vzel montiral pa jeseni :D
Zadnjič spremenil seat, dne Po okt 17, 2005 3:19 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po okt 17, 2005 3:15 pm

Ma ja dej čist tko okvirno me zanima, sicer sm s svojimi zanekat čist zadovoljen (Apexi) sploh ker kej bolšga, ala Eibach ponavad čez 50.000 pride :D

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Po okt 17, 2005 3:27 pm

js mam H&R na accentu in morm rect da so super.dobra lega, ceprav je lahek avto
dal sem pa 45.000SIT.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po okt 17, 2005 3:28 pm

Zj tkole je za mojga Leona pridejo po novem ceniku cene okol 61k zj iz zaloge pr uvozniku me bojo prišle 30k :D tko da neki je se na zalogi zj za kere modele točno mi bo ju3 sporoču jst zame sem jih že naročil :D:D

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po okt 17, 2005 3:30 pm

To stari :D :D če bo kej za Hondo Civic (95-2000) sporoč 8)

Fabia RS
Nov uporabnik

Napisal/-a Fabia RS Po okt 17, 2005 3:40 pm

Jaz sem mel prvo apexe pa sem jih vrgu dol ker se je avto preveč posedel pa je začelo škripat. Ko sem jih reklamiral sem pa dobil H&R, in lahko rečem da nimam nobenih pripomb. Izredno zadovoljen z njimi glede lege in glede udobja. :D

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po okt 17, 2005 4:31 pm

H&R je prva liga. Sedaj pa dodas se ene pametne amortizerje paj to to. Udobje, ko pa leti pa leti kontrolirano.
SlikaSlika

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Po okt 17, 2005 4:46 pm

seat

Ali te lahko vprašam pri katerem uvozniku so take cene?
Je kar nekaj "uvoznikov" za vzmeti H&R.

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Napisal/-a swifthead Po okt 17, 2005 5:48 pm

js pravm d je to ta bol zadeva!!!! vzem jih!!!

majo jih ful dobrih avtov, pa še Nemškega porekla so(razen Japonskega, d best)!!!
:o :shock: :? 8) :lol: 8)
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po okt 17, 2005 6:02 pm

dej praši še za accenta letnik 2002 :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po okt 17, 2005 7:01 pm

Bom vprašu ampak nič ne obljubim zj za mojega Leona je pač taka cena tko da za druge avte ne morem lih rečt da bo tolk cnej tako ceno mi pa ponuja Technoracing in Kranja pridejo pa okol 35k tko sem zvedu mogoče kakega jurja manj morjo še zračunat za koliko mi jih dajo :D

H-hair kaj si mel v mislih kere amortizerja misliš da bi lahk dal te sam tršat al je bolje če kupim nove
Btw kje pa naj pol to dam zmontirat sej ne da se mudi spustil ga bom spomladi sam tko me zanima kje dat pol to zmontirat ker pol morm še optiko narest ane

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po okt 17, 2005 8:10 pm

Optika po želji 8) z strani VAG grupe dobiš za Seata kot dodatno opremo Eibach+bilstein kombinacijo :P :P Amortizerje lahk tršaš oz nabavš serijske od sport verzije. Z eibachi in temi amortizerji se avto voz k po tirih :twisted: :twisted: Lahko pa recimo ene bilsteine gor vržeš :D

Sam ne pozabt za Civica uprašat :twisted: :twisted:

Glede montaže: če bi tršal amortizerje lahk ti Vuga umes zmontira :twisted: sama montaža fedrov je okol 10 kosov, če pa neseš obdelat amortizerje (za 28.000) ti pa lahko umes še fedre menja in pridš đabe do fajn podvozja :twisted:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po okt 17, 2005 8:21 pm

Orginal oprema od SEATA je draga ko svina tko da bom raj pr teh H&R ostal mi prosim daš kaki link do tega Vuga ker ne poznam te scene :D sam pol če tršaš pol vsaki kamen občutiš kaj :D:D

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po okt 17, 2005 8:52 pm

Ti ni nujno, čist komot se zgodi da cenej kot dobiš recimo Bilsteine na servisu ne dobiš pr nobenmu uvozniku. Oz ker si mel v mislih org. amortizerje, ni nujno da so ful dragi.
Pač pr teh stvareh se je za pozanimat :D

Vuga je iz N. Gorice (mal iskanje uporab). Glede tršenja, se pač sam z njim zmenš kaj hočš, najbrš pa veš če hočš met ornk lego, da zgubiš na udoobnosti :D vendar se da komot nardit en lepo kompromis (do 20% trše) da ni frke :D

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty To okt 18, 2005 10:33 am

Technoracing (Pipca) NI uradni uvoznik H&R. Robo dobivajo iz Italije.
Pri H&R-u še niso slišali za njih.

Pri njih ne veš kakšna bo cena, dokler jih ne plačaš.
Se 3x premislijo oziroma morajo še 3x preračunati vmes, kakšna bo končna cena.
Se izgovarjajo na ceno prevoza,.....

Taka je bila izkušnja mojega soseda, ki je kupoval vzmeti H&R za R. Megan pri Pipci.
Ko jih je prišel iskat, so bile dražje, kot so se dogovorili po telefonu.

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel To okt 18, 2005 11:37 am

H&R sm jih imel na cliu in jih mislim tudi v bodoče nabavit za novega, ker so res odlične vzmeti ;)
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov