a pol mate izkusnje s tem avtom:) sam me zanima una precka,to je ce ga znizam? Kaj pa ce sam odrezem fedre,mislm to sm ze enkrat naredu,sam ajd leps se je v ovinkih obnasu ampak je bil pa obupn za vozt,k se je vse tok tresl pa skaku je k norc.Znizu sm ga za 5.5cm...LP
Menda naj bi meli pony-i "prešvoh" amortizerje, zato so preobremenjeni (ni preobremenjeno železo, ampak sposobnost dušenja, saj rarumete kaj hočem povedat)
Torej jaz bi najprej menjal vse 4 amortizerje, gor bi pa dal recimo Monroe Reflex.
Fedre pa zenkrat pusti original, pa boš videl kako bo (slabše ne more bit).
Menjaj amortizerje. Že original so prešvoh (enako Lantra1), tvoji so pa verjetno še zanič. Cene so različne, odvisno od modela avta, pod 8k za komad pa verjetno ne bo šlo
Amortizerje menjaj al pa strsat in obnovit daj, fedre bi blo pa fajn zamenjat (cca 30k sit), pa kaksno precko med prvima amortizerjema, pa kaksne 195-50-15 felgne in gumce pa se ti bo drzal kot se mora:) Jaz sem zamenjal samo gume iz 170-70-13 na 195-50-15 in je razlika ocitna (isti uvinek lahko zvozim za 20-30km/h hitrjeje:))
Agent Calavera je napisal/-a:Ja samo s tem vedi da če boš valarje gor obesu,da ti bo več pil in manj šel..sicer pa pony že tolk ne gre ne vem kolk,izgled bo pa dobr.....
S tem se pa ne bi mogu strinjat, 1.5 84 KM, kr fajn skoči!!
Cip zamenjat...pr poniyu???Tud prou,drgac pa ma stric audija 100 2.3E pa nima kej praskat tam do ene 8o km\h,pol pa pac ....pospeske ma kr uredu ta pony,koncna pa je kakrsna je:) kje pa bi se dal vidt poiya s 15 col gumami,prou rad bi ga vidu da vidm kako to kej zgleda. Pa a je reba kej predelovat koloteke pa podobno???
Ne preskakovat zaporedja ! Ne moreš zganjat tuninga na zanič material. Bo že treba res najprej amortizerje zamenjat kot sta rekla RedBaron in Din ali pa komplet podvozje ( amortizerji + vzmeti ) , da bi pa vzmeti , pa prečke , feltne pa kaj še vem vse na zanič osnovo dajal pa še nisem slišal.
Premehak je ja, tako kot vecina hyundajevih avtomobilov, sam pri mojem accentu 2000 sem dal gor nizkoprofilne gumce gor pa mal sirse in se drzi mnogo bolje, tako da ce bi dal ene 15 colarja 195/50/15 gor bi ze pridobil na legi:) Bi blo pa fajn vsaj fedre sportne gor dat, pa mogoc obnovit amortizerja in bi blo 1a. Mogoce bi blo pol se treba na blatnikih rob zatolct, da ti ne bo drajsala guma ko bos v luknjo zapelov, jaz sem jih namrec moral in je sedaj cool ...