yurchek je napisal/-a:@Dj to svetuješ iz lastnih izkušenj, al kr si že ful motorjev čipal al na podlagi česa?
Močm zdej tle prepira iskat al pa prcat, ampak mam sam tud novga diesla (900km prevoženih) in bi rad čimprej čipal....Ne vidm nobene znanstvene razlage zakaj neb smel že pri 3-4000....najraj pa bi vidu da odgovori kakšen ki je čipal pri tok mal km in ma zdej prevoženga 100000 al pa kakšen ki čipa in ni mel zarad tega reklamacij.
danny je napisal/-a:Kaj pa garancija še vedno velja, če ga čipaš?? Jaz osebno bi počakal 1 leto, samo k je to doolga doba.
elo je napisal/-a:zanima me, koliko kilometrov naj prevozim, predno avto odpeljem do RSR-a?
DrMr je napisal/-a:elo je napisal/-a:zanima me, koliko kilometrov naj prevozim, predno avto odpeljem do RSR-a?
...zakaj pa ne do Rapida...
elo je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:elo je napisal/-a:zanima me, koliko kilometrov naj prevozim, predno avto odpeljem do RSR-a?
rsr mi deluje bolj strokovno.
Caterham je napisal/-a:elo je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:elo je napisal/-a:zanima me, koliko kilometrov naj prevozim, predno avto odpeljem do RSR-a?
rsr mi deluje bolj strokovno.
Kako to misls?
LP
elo je napisal/-a:... da tuning naredim po prvem servisu, katerega naredijo za potrditev garancije in ki se napravi ob 2.000 prevoženih km, kar bo pri meni trajalo ca 10 dni...
l.p.
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 14 gostov