Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Liquid je napisal/-a:jah,ena opcija je tud stiskanje fedrov,sam pri takem nižanju je dobro če ti majster še
amortizerje predela,skrajša,več bodo drugi povedali,dela pa to Vuga v NG
AudiRSboy je napisal/-a:ugrad si hidravliko res da drago sam stimas visino tako kokr ti pase lahk ga tud cist na tla lahk pa k jeepa zvisas....al pa zracne blazine :P
bass je napisal/-a:Če mislš res tok spuščat je po moje nastavljiv sistem najboljša rešitev, ker če kej zajebesh pač naštimaš podvozje mal višje pa je. Pr drugih zadevah so pa rešitve dokončne in če zajebesh ni povratka pa še dnar si stran vrgu.
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:bass je napisal/-a:Če mislš res tok spuščat je po moje nastavljiv sistem najboljša rešitev, ker če kej zajebesh pač naštimaš podvozje mal višje pa je. Pr drugih zadevah so pa rešitve dokončne in če zajebesh ni povratka pa še dnar si stran vrgu.
če maš avto prenizek,pa hočeš met višje,obstajajo rešitve...mal je treba mislt
govorim za prenizke
_PaPy_ je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:ugrad si hidravliko res da drago sam stimas visino tako kokr ti pase lahk ga tud cist na tla lahk pa k jeepa zvisas....al pa zracne blazine :P
Dobr bo ... ni vse tko ronato kot zgleda ... pri air ride-u je problem da zmerej ko nastavlaš na novo je optika čist drugačna tko da je za neko dirkalnlo vožno zelo slabo .. sploh pa zto k obrabš gume neenakomerjo. En šit po mojem mnenju. Zgleda vredu ... realnost je pa drugačna.
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 16 gostov