axa je napisal/-a:Ma se en kup drugih stvari za narest.....vecji IC,izpusni kolektor zamenjat(equal length),odmicne(ostrejse).Po moznosti ce dajes vecji turbo,vecji prtisk kar pomeni
da verjetno potebno dat kovane bate notri,mocnejse vzmeti ventilov pol
je treba komplet elektroniko premapirat in jada jada jada![]()
Jaz na tem pocasi delam in ti recem,da traja dolg pa drago je razn ce nimas
kr precej nasapranga poi ni problem.
CupraR je napisal/-a:axa je napisal/-a:Ma se en kup drugih stvari za narest.....vecji IC,izpusni kolektor zamenjat(equal length),odmicne(ostrejse).Po moznosti ce dajes vecji turbo,vecji prtisk kar pomeni
da verjetno potebno dat kovane bate notri,mocnejse vzmeti ventilov pol
je treba komplet elektroniko premapirat in jada jada jada![]()
Jaz na tem pocasi delam in ti recem,da traja dolg pa drago je razn ce nimas
kr precej nasapranga poi ni problem.
Ne govor kr nekaj na pamet![]()
bate itd se ne menja pr 1.8t za 300ps
![]()
To da se menja izpuh pr drugi turbini in IC je itak logično.
![]()
![]()
Za 220ps: downpipe fi 76, do konca pol f i70.. Forge ventil, močnejšo benz pumpo, pol je varjanta tut koleno turbine menjat, in seveda custom chipanje pr RSR-u...
BTW diske itd, to je čist osnova, pr takih povečanjih moči treba kr komplet (čeljusti itd..) menjat. kar pa spet nanese u pm.. Ni nujno, vendar več konjev treba tut ustavt nekak![]()
Dobi se pri nas vse, kar hočeš samo denar je treba imeti.. Kontaktiraj uporabnika Cicero ti zrihta kar hočeš....
Maty79 je napisal/-a:Hallo!
Sem nov na forumu in vas vse skupaj lepo pozdravljam!!!
Jaz imam vprašanje za vse poznavalce motorjev 1.8T. Ne vem se odočit kaj bi naredu, da bi mel vsaj okoli 250-280km. Vozim Passata 1.8T sčipanega na 190km.
Prosim za pomoč in izkušnje za ta motor, ter linke.
Najbolj me interesira Turbo kit kompleti, koliko stanejo in kje se da to kupit???
thx za odgovore
K04 je še vedno igračka, in bo to tudi vedno ostala!
Maty79 je napisal/-a:Za Cicerota :
Zelo bi bil vesel če bi se lahko kako zmenla ali slišala, seveda če bi dobu tvojo tel. ali pa mail!!!
Sem kat dosti bral po tujih forumih o 1.8T tuningu, tako da se mi mogoče nekaj sanja kaj vse to za sabo potegne, ne vem samo kak je to v Sloveniji s tem!
thx za odgovore
goba je napisal/-a:jest bi pa sam upraša če bi na navadno 1.8 mašinco ubesu turbino. Bi mašina zdržala???
Oziroma če je 1.8 mašina isto narjena za take obremenitve kot pri 1.8T
LP, Goba
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov