nebivedu je napisal/-a:Predelujem petko iz navadne v turbo.
Po predelavi:
1.7i turbo turbina od R5 GTT merjeno v Gorici 115KW/160KM
TechnoBoy je napisal/-a:kaj pa cisto drug hladilnik ? jest sm u Yugota dal od floride ki ima tocno 2x vecjo povrsino kot yugo... se mi totalno nic nepregreva....drugace pa daj se en hladilnik v odbijac. ( kjer drgac pri dirkalnikih pride intercooler.)
zakaj potrdilo o vgradnji ? od kdaj pa to ? ker ko sem jaz menjal ni nic zahteval...saj na LPP ne...ce na RTI nevem..lisko1 je napisal/-a:Oki mal mi je blem motor iz italije prpelat.no to je prvo.Drugo kot drugo pa emm baje rabm potrdilo o vgradnji motorja za homologacijo to mi pa lahk sam na reno servisu nardijo (baje) No kaj ne vem ko me menjava delov ne bi prišla vsaj po moje ne ker tko bi vse sam delu ni blema to.No u glavnem da mi motor menjajo na pooblaščenem servisu me stane cca. 70k sit!!! in to se mi pa res ne splača.Aja btw mi lahk daš naslov od kakega odpada al pa cifro?Če bi se slučajn za to varjanto odloču.sam še vseen me ona varjanta bol privlač sej veš(zadovosltvo) če mi uspe:)
nebivedu je napisal/-a:Mašino daš sam not, unmu bebcu na tehničnem pa poveš da jo je dal en inžinir strojništva not. Men je u petki gledal u mašino 1,7i pa ni vidu turbine zraven ampak je sam bulu k je vidu mašino od 19ke u petki. Sej zakaj bi pa sploh povedal, da si dal 1.4 mašino not. Sej na meji tipu rečeš da je 1.1 pa ti bo tko na papirje napisal in boš mel še cenejšo registracijo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov