drsokodj je napisal/-a:ooooo naš bivši AX -![]()
![]()
![]()
![]()
jah lepo rihtate tole, sam tale vaša delavnca je mal čudna, pa nemorš Glavo rihtat na gumah, ...nimaš nobene mize?
Mad je napisal/-a:drsokodj je napisal/-a:ooooo naš bivši AX -![]()
![]()
![]()
![]()
jah lepo rihtate tole, sam tale vaša delavnca je mal čudna, pa nemorš Glavo rihtat na gumah, ...nimaš nobene mize?
10 ton smeti starih kosov in odpada sem že spravil ven ker sem jo uporabljal za shrambo sedaj moram pospravit orodje ki ga imam v hiši na stalaže ki jih še ni :P pol spraznem gor tudi stvari ki so na mizah oziroma delavnem pultu ... sem komaj uredil en prostor zadaj da sem lahko vse kar ima moj stari orodja dal tja (vse je novo...nastalo v zadnjem letu) Sicer pa jaz imam to kot hobi prostor in ne kot Tony Soklič. ki dela iz tega kruhek zase in zateTorej je dovolj da streha ne curi :P :P :P Drugače pa sem prej imel vse v eni leseni baraki z katero se sedaj hranijo termiti za hišo
Takoalitako če bi se z tem preživljal bi bolj malo jedli...
delam samo za sebe in sina in kakega kolega ... L.p. Mad
drsokodj je napisal/-a:MAD, drugač to je AX GT in ne GTi , po tunanju bo pa GTR hehe
Motiš se Kopron je drugo on dela vozilo za nekaj drugega moj avto mora bit agilen in dovolj sposoben ujet z podvozjem konje ... on rabi avto za ravnino... kot bi primerjal raketo signalno in raketo za razstrelit tank ... Rad imam vozilo, ki ga obvladam tako da več kot 110 km je skoraj samomor šel bom 1 x v ekstrem ker Klemen hoče maximum in imam še tri motorje rezerve... tega bo spalil potem se bo umiril kose bom pa porabil vse razen odmične ker ta bo špičasta in za obrate jaz hočem debelo z položnim vrhom za moč - njegova se bo vrtela do 8000 in bo imela moč med 4 in 8000 jaz bom dal tako ki bo vlekla odspodaj - od 1500 do 6800 - polna navora povsod... L.p. Mad P.s. Danes kot vidiš sem dobil sesalni kolektor prav za moje Vplinjače - brez spreminjati karkoli jih lahko montiram... še trobentice dobim in je rešeno ... Sicer vedno ko grem pšo kose ostanem brez enega očesa a se splača boš videl Avgusta ... Če je še kje kak pacient, ki kaj rabi naj pove !drsokodj je napisal/-a:škoda![]()
tema čist "zamrla" hehe, kje je kopron??? bo kj povedu
Drager je napisal/-a:Zanimivo. Redno poročaj da vidmo kako daleč ste.
L.P.
Drager
Mad je napisal/-a:drsokodj je napisal/-a:MAD, drugač to je AX GT in ne GTi , po tunanju bo pa GTR hehe
...Motiš se - v prometni piše GT-i kar pomeni verzijo z monotronic injectionom ( kot alternativo GT ju z karburatorjem ) drugi je bil pa tisti GTI - 1361 ccm blok siva litina multipoint injection- Moj prejšnji AX - sedaj je 1.6 ... Po tunanju bo pa ... wtf... čem reč? - Ah bomo še videli ... L.p. Mad
Motor od Saxo VTR VTL 1.6 90 km z elektoniko injektorji in odmično ga spraviš na 125 km pa glavo zamenjaš z tisto od Ax-a GTI ali Peugeota 106 SXI 1.4 ... Moj ima nosilec v blatniku ni kot navaden 1.1 ... med mortizerji bo gor štanga pa spodaj med bumerangi tudi potem roke od grupe A pa mortizerje bo Turnšek poštelal in fedre... sprednji konec bom dal povariti in roll bar mogoče ... sem mislil dat gor od Sax-oja roke pa sem si premislil ... ni original...Dariooo je napisal/-a:Mad je napisal/-a:drsokodj je napisal/-a:MAD, drugač to je AX GT in ne GTi , po tunanju bo pa GTR hehe
...Motiš se - v prometni piše GT-i kar pomeni verzijo z monotronic injectionom ( kot alternativo GT ju z karburatorjem ) drugi je bil pa tisti GTI - 1361 ccm blok siva litina multipoint injection- Moj prejšnji AX - sedaj je 1.6 ... Po tunanju bo pa ... wtf... čem reč? - Ah bomo še videli ... L.p. Mad
hmm...a 1.6 motor si mel not? od kirega avta pa pase not motor?
ma ta gt al gti kaj ze je...ki je 1.4 ax ima iste nosilce motorja kot 1.1 al ima tiste mocnejste??..
LP
ker potem ga ne bi mogel voziti, ker bi moral narediti tudi A--test in ker enostavno toliko konjev ne potrebujem pa tudi ne verjamem da bi šel not... imam pa namen kupiti cel 205 1.6 GTI ker sem vedno želel ta avto in sem enega dobil če se bomo dogovorili za pametno ceno...GUTTMAN jih spreminja v 1.9 in jih popravlja na 135 kmDariooo je napisal/-a:samo ce ima take nosilce pol not pase tudi od p205 1.9 gti 130 konski motor...pa zakaj ne das tega not, ki ima ze osnovno vec moci pa ce vecji potencial ima...ne vem no..
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost