...ne se sekirat ne boš imel... jaz sem eno leto delal na njej porabil 2.5 mio in nisem pustil motorja odzadajbehro je napisal/-a:pa kaj uno tok uzadi pustu motor?!?![]()
jst bi meu tud tak stroj!!!
...Vem za enega - samo karoserija - motor in menjalnik ni težko dobiti cena je pa 4000 eur in ima podvozje od dirkalne avto je pa v Veneciji ... L.p. MadTorti je napisal/-a:Tu imaš eno: http://www.mobile.de/SIDtNNY93Tz7krInCmnNRudIA-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1149289791A1Iindex_cgiD1100CCarY-t-vctpLtt~BmPA1B21B20B25%81M-t-vCaMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_ypo~BSRA6D1100B36D9000BGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0C110/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=24&id=11111111180676819&
Pa veliko sreče! Tale avto je pa že od nekdaj moj sanjski avtomobil.
... ne želi si nesreče sinko ... ni zdržljivo ker je šlampasto narejeno - enkrat čipano se non stop lomi ...kupi si Audi S4 letnik 93 gre isto drži isto in se ne kvari pol tolikobehro je napisal/-a:hehe nikol se ne ve, mogoče bom pa meu tako srečo u lajfu da bom meu kj tazga u lajfu :P
sam pa sm optimist
Ja sej Rigolet jo vozi ostale so Sierra Saphire 4x4 - z kakršno je Miki Biasion zmagal par dirk preden so jo menjali z Escordom ... Tip je rekel novinarju ko so ga vprašali za mnenje o Sierri 4x4 - Dali so mi taxi ampak izgleda zelo hiterkopron je napisal/-a:Samo, a ni prava RS 500 samo z 3 vrati, in ne z 4. ? Ker moj prijatelj Lisec Boštjan , jo je imel in je bila z le 3 vrati, ampak je šla kmalu iz Kamnika nazaj v LJ . Oni Rigolet je pa kr pravi majstr, še mal bolš kot jaz, ko sem še vozil Alfo 75 1,8T CT, top tuned, po katerem avtu so me mnogi poznal. Edini problem je pa bil, da sem jo imel premalo časa ( 2,5 let ) , da se nisem bolj izpopolnil v driftanju, pa še špera mi je crknila . No, na koncu je bil itak Top-drift crash. Odbil sem ji rit u steber, itak pa sem hotel zamenjat avto. Pa to samo zaradi oblike, drugače pa mi je to eden naj avtov na svetu. The only way is up .
...Pred dvemi tedni sem šel gor mimo Dol-a pri Ljubljani in videl en lepo ohranjen Ford Capri ... on ima podobno mehaniko kot ta Sierra ... še motorček not od cossie pa ... L.p. Madpery je napisal/-a:ta sierra je čist strupena,pa tud vozniku svaka čast!!že en tedn non stop bulim ta posnetk na streetfire-ju,pa še zdej se nism naveliču!![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov