AVX je napisal/-a:Oba dva avta sta močna Bravo HGT ima 147KM Punto HGT ima 131 KM zanima me če jaz v puntoja dam čip, da bi dobu pol ven okol 161KM in bi šel potem proti Bravo HGT z 147KM bi imel možnosti za zmago. Meni se zdi da je punto lažji od bravota. V Slovenj Gradcu sem gledal Bravo proti Mazdi 7 ne vem zdaj točen model uglavnem mela je okol 170 KM in je bravo šibnu mogoče zaradi teže Mazde.
...Hgt punto gre z čipom iz 131 km na 146 km in navor +19Nm ... mislim pa da glede na to da so ga spravili - Fiat corse na 1600 ccm da je šel v klaso1.6 in mu popravili konje na 215 bi brez turbine ta motor 1.8 HGT prišel na 170 km brez problema ... L.p. MadTUNING_BOY je napisal/-a:drugač pa kupi puntota HGT-ja pa ga prerihtaj tak ko je tuki:
www.novitec.net/com/x_one_projekt.htm
Mad je napisal/-a:...Hgt punto gre z čipom iz 131 km na 146 km in navor +19Nm ... mislim pa da glede na to da so ga spravili - Fiat corse na 1600 ccm da je šel v klaso1.6 in mu popravili konje na 215 bi brez turbine ta motor 1.8 HGT prišel na 170 km brez problema ... L.p. MadTUNING_BOY je napisal/-a:drugač pa kupi puntota HGT-ja pa ga prerihtaj tak ko je tuki:
...večje injektorje dvig pritiska goriva športen katalizator odmične gredi dročnike in fedre+ zobnike za jih nastavit prav (kote srečanja) gredi POL PRILAGODIŠ vsemu temu čip ... če povečaš in spoliraš kanale tudi nekaj da... kolektor sesalni in izpušni ker jih zaradi porab in emisij stisnejo ... dovolj. to motorju če ne dvigneš obratov skoraj nič ne zmanjša delovne dobe in dodaš za vsak slučaj še hladilnik olja da ga lahko več časa obremenjuješ brez poškodbNorden je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...Hgt punto gre z čipom iz 131 km na 146 km in navor +19Nm ... mislim pa da glede na to da so ga spravili - Fiat corse na 1600 ccm da je šel v klaso1.6 in mu popravili konje na 215 bi brez turbine ta motor 1.8 HGT prišel na 170 km brez problema ... L.p. MadTUNING_BOY je napisal/-a:drugač pa kupi puntota HGT-ja pa ga prerihtaj tak ko je tuki:
Verjetno res, ampak bi bilo potrebno še kaj drugega narediti poleg optimizacije čipa.
...odmične 2x 250 eur čip 300 eur injektorji 100 eur kolektor izp. 400 eur hladilnik + prirobnica z dvemi priklopi 200 eur katalizator 200 eur ... 1700 eur še tesnila 150 eur drugo narediš sam ... poceni raketa če najdeš pol še inj. sistem na 4 lopute (BMW IS) lahko dvigneš še Km gor ... moj cilj ni uničit motor kot to storiš ko ga predelaš na turbo cilj je vozit še 70000 km brez problemov... L.p. Madeclipse_R je napisal/-a:hja waw, zdj si naštel za celo bogastvo predelav, ne pa sam optimiranje..
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov