Oj, mene tut zanima kaj je s temi vzmetmi Inter Alloy k jih prodaja www.Autostyle.nl oz Nikjer nč ne najdem na netu o njih kje na lestvici so? Al bl pr podnu k je cena taka al kje vsred?
No sm se mal pozanimu za te vzmeti k jih "CENZURA" ne drži ...kao... čip širip ...a vsi vemo da naročajo pol stvari iz autostyla... kakorkoli so zelo pocen...drugače je pa akcija za H&R vzmeti v firmi "CENZURA" do 20.11.'06 neki z vsebovano montažo in homologacijo. Za polota classic me pride 52.400 sit! Zaenkrat še najcenej Če bo kdo to delu pred zimo?....get it? pred zimo??? ...da bo laži plužu pred bajto;) Jst najbrš kr bom k je dost ugodn za moje pojme če ti jih vgradijo pa še homologirajo:)
leoCar je napisal/-a:No tudi jaz imam take vzmeti vgrajene, pa moram povedat da res niso nevem kaj, slabe pa tudi niso, tako da za tako ceno, kot sem jih dobil so vredu.
leoCar je napisal/-a:Dobil pa sem jih v austriji za 116eur, sem tule malo gledal za carisme pa so bile dosti dražje, skoraj enkrat dražje, tako da se je meni splačalo
Jih je pa menda naročil iz FK kataloga, od tam je vzel šifro in pol nekam klical, čakal pa sem jih ene tri tedne, sem mislo že popizdit, samo so pol prišle, so pa temno rdeče
leoCar je napisal/-a:Jih je pa menda naročil iz FK kataloga, od tam je vzel šifro in pol nekam klical, čakal pa sem jih ene tri tedne, sem mislo že popizdit, samo so pol prišle, so pa temno rdeče
Kdo jih je naročil? A v A3m al kje? A jih nisi šu sam iskat v avstrijo?
Mojih niso meli na zalogi zato sem malo čakal, za kakšen drug avto bi mogoče šlo hitreje.
Lahko ti pa dam telefonsko pa pokličeš pa boš pol sigurno vedel.
leoCar je napisal/-a:Mojih niso meli na zalogi zato sem malo čakal, za kakšen drug avto bi mogoče šlo hitreje. Lahko ti pa dam telefonsko pa pokličeš pa boš pol sigurno vedel.