nejkonej je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:Noben ker bos samo za brezveze fuknu stran dnar, mi bomo pa moral poslusat se eno pocasno prevec prdeco kanto.
No stran ga po eni strani ne bo vrgel ker ima mogoče že zarustanga pa namesto serijskega namerava kupit športnega.
PiLLLe je napisal/-a:nejkonej je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:Noben ker bos samo za brezveze fuknu stran dnar, mi bomo pa moral poslusat se eno pocasno prevec prdeco kanto.
No stran ga po eni strani ne bo vrgel ker ima mogoče že zarustanga pa namesto serijskega namerava kupit športnega.
Kot sm ze reku. Se ena preglasna prdulja vec.
MuRiCi je napisal/-a:Lahko pa še tu pogledašhttp://www.fabi-power.com/sm imel takega gr,pa sem ga prodalzaj mi je pa žal..............
![]()
SAVINJCAN je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:nejkonej je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:Noben ker bos samo za brezveze fuknu stran dnar, mi bomo pa moral poslusat se eno pocasno prevec prdeco kanto.
Kot sm ze reku. Se ena preglasna prdulja vec.
če bo homologirana potem že ni preglasna :P
CupraR je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Da te razočaram. Zvoka z REMUS-em neboš dobil. Kvečjemu izgled....
![]()
![]()
ne govor bedarij. Precej odvisno od motorja, to je res, vendar se z lahkoto dobi lep in precej zvoka iz tipskega Remusa..
BTW: Remus ja sam zadn lonc za 350eur, ostalo pa ne boš dobil. Kolektorji itd..
ManIAK je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Da te razočaram. Zvoka z REMUS-em neboš dobil. Kvečjemu izgled....
![]()
![]()
ne govor bedarij. Precej odvisno od motorja, to je res, vendar se z lahkoto dobi lep in precej zvoka iz tipskega Remusa..
Da te razočaram. Ne govorim kr nekaj na pamet in v 3 dni. Na prejšnjem meganu (1.6e, letnik 98) smo meli menjan zadnji lonec (za srednjega se ne spolnim) z tipiziranim REMUS-om in je bla razlika v zvoku zanemarljiva. Mogoče je mal zabobnel v nizkih obratih, pol pa čist normalno dalje. Vse to seveda brez športnega filtra.
CupraR je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Da te razočaram. Zvoka z REMUS-em neboš dobil. Kvečjemu izgled....
![]()
![]()
Da te razočaram. Ne govorim kr nekaj na pamet in v 3 dni. Na prejšnjem meganu (1.6e, letnik 98) smo meli menjan zadnji lonec (za srednjega se ne spolnim) z tipiziranim REMUS-om in je bla razlika v zvoku zanemarljiva. Mogoče je mal zabobnel v nizkih obratih, pol pa čist normalno dalje. Vse to seveda brez športnega filtra.
J. ga, kaj pa nej da 8 ventilov in 90 ps iz sebe![]()
![]()
eni ste pa res optimisti.
In zato so pol ti lonci za en k.![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov