escape je napisal/-a:...ker teorijo znam tudi jaz.
keri motor imas notri? ja kakih zavidljivih konjev ne bo razen če imaš v mislih kompresor ali turbino.escape je napisal/-a:Lp, zanima me kaj naj predelam da bom mel mocnejsi motor.In da ne tikam mašine?Ker mtor je kot nov,gre zelo dobro in zato me zanima da bi slo se bol utrgano kaj naredit?Kaj z elektroniko al izpuh?itd..vsak nasvet dobrodošel. Samo prosim, da pišete tisti ki imate že izkušnje ne rabim teorije ker teorijo znam tudi jaz.lp in hvala
escape je napisal/-a:Lp, zanima me kaj naj predelam da bom mel mocnejsi motor.In da ne tikam mašine?Ker mtor je kot nov,gre zelo dobro in zato me zanima da bi slo se bol utrgano kaj naredit?Kaj z elektroniko al izpuh?itd..vsak nasvet dobrodošel. Samo prosim, da pišete tisti ki imate že izkušnje ne rabim teorije ker teorijo znam tudi jaz.lp in hvala
GooDieZ je napisal/-a:Iz prakse:
- dišeča smrečica min 4-10KM (odvisno od vonja, če jih je več ni efekta ker je to voodoo trik)
- auspuff lager 5-12KM (konusni al pa navadni)
- pokrovi ventilčkov na kolesih 2-5KM (odvisno od barve pokrovčka)
- kocke na vzvratnem ogledalu 1-20KM (odvisno od velikosti)
- lite feltne 5-50KM (več krakov več KM)
- barva avta 10-20KM (če je črn že maš maksimum)
- šprtni filter -50KM (bolj ruži bolj gre ne drži)
Mogoče sem še kaj pozabil, naj še kdo dopolni seznam
golfTDI je napisal/-a:escape je napisal/-a:Lp, zanima me kaj naj predelam da bom mel mocnejsi motor.In da ne tikam mašine?Ker mtor je kot nov,gre zelo dobro in zato me zanima da bi slo se bol utrgano kaj naredit?Kaj z elektroniko al izpuh?itd..vsak nasvet dobrodošel. Samo prosim, da pišete tisti ki imate že izkušnje ne rabim teorije ker teorijo znam tudi jaz.lp in hvala
OFF: čudno,že večkrat si bil banan,pa še kar hodiš sem ene in iste brezvezne teme odpirat. mad_boy,ice_angel,escape,...kaj boš naslednjič? sicer pa vse pove o tebi to,da si šel sam sebi,pod drugim nickom avto komentirat.![]()
escape je napisal/-a:GooDieZ je napisal/-a:Iz prakse:
- dišeča smrečica min 4-10KM (odvisno od vonja, če jih je več ni efekta ker je to voodoo trik)
Mislim ce mislis, da si smesn..nisi delas seb sramoto.,ce pa mas ser kako neumnost za napisat pa napisi ne:D, da se bomo mal smejal:) hehe
GooDieZ je napisal/-a:Iz prakse:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost