zoranwagen je napisal/-a:Sem naredu še eno pišukarijo!
Namesti zračnega filtra sem štumf montiral. Zdaj pa zgleda dobi preveč lufta in na momente ne potegne dobro!
zoranwagen je napisal/-a:...dada spucali ste ko malega petelina. Vglavnem avto je danes dobil kromirano cev in obupno velik Apex filter!!!
Ono z štumfom=najlonke smo pa ne trikrat prepognili in dobro z WD-jom namazali.
AIRbrush je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:...dada spucali ste ko malega petelina. Vglavnem avto je danes dobil kromirano cev in obupno velik Apex filter!!!
In se kej pozna pri moči in brzini?
Jaz pri svojem že 2 tedna filter ves čas neki rihtam da bi čimveč mrzlega lufta vmes prišlo. Mal se pozna.
zoranwagen je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:...dada spucali ste ko malega petelina. Vglavnem avto je danes dobil kromirano cev in obupno velik Apex filter!!!
In se kej pozna pri moči in brzini?
Jaz pri svojem že 2 tedna filter ves čas neki rihtam da bi čimveč mrzlega lufta vmes prišlo. Mal se pozna.
Pozna moje mnenje 0. Zvok boljšega je mel štumf...hehehe.
btw: pri meni gre zrak filter-turbina-interkuler-motor. Zdaj mi je pa eden razlagal, da je vseeno kok topel luft pride do filtra, ker gre itak v hladilnik! A je to res al me je napizdu??
iKst je napisal/-a:Btw...zoranwagen a nimaš ti cliota ? kako to da je turbina gorNa slo-tech forumu se mi zdi da je mel en RSa z kompresorjem al turbino...a je to to ? Že s 170 konji zadeva kr pošteno leti tko da more s turbino trgat.
strojnik je napisal/-a:če pihaš čisti kisik v motor boš dobil večjo moč, ker boš imel boljše zgorevanje, sam bo pa tud mašina prej šla klahk pa tud nitro pihaš not, so še bolši učinki kot z kisikom, sam tud tuki mašina trpi.
TechnoBoY je napisal/-a:strojnik je napisal/-a:če pihaš čisti kisik v motor boš dobil večjo moč, ker boš imel boljše zgorevanje, sam bo pa tud mašina prej šla klahk pa tud nitro pihaš not, so še bolši učinki kot z kisikom, sam tud tuki mašina trpi.
rad bi te vidu da cisti kisik notr pihas...ti v gtrenutnu zatali bate s cilindrom skupaj...
zato je nos.....
N hladi..
kisik pa za boljse izgorevanje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov