necky je napisal/-a:a je isto kot za vti-ja.
Za Hondo pa marsker drug japonski avto se da dobitsašo5 je napisal/-a:necky je napisal/-a:a je isto kot za vti-ja.
....."drejanje" je drejanje .........odmontiraš vztrajnik ga neseš nekomu, ki ma stroj in ti ga podreja (on je serijskega, ki je težak 6.5 kg spravil na 4.5kg) ...ni bilo nobenega problema, le na "štant" gasu je avto laufal na 1200 rpm.......to ti je edini način, kupil že "lajšanega" ne boš nikjer ....
drmocar je napisal/-a:Za Hondo pa marsker drug japonski avto se da dobitsašo5 je napisal/-a:necky je napisal/-a:a je isto kot za vti-ja.
....."drejanje" je drejanje .........odmontiraš vztrajnik ga neseš nekomu, ki ma stroj in ti ga podreja (on je serijskega, ki je težak 6.5 kg spravil na 4.5kg) ...ni bilo nobenega problema, le na "štant" gasu je avto laufal na 1200 rpm.......to ti je edini način, kupil že "lajšanega" ne boš nikjer ....
drmocar je napisal/-a:Za Hondo pa marsker drug japonski avto se da dobitsašo5 je napisal/-a:necky je napisal/-a:a je isto kot za vti-ja.
Dariooo je napisal/-a:drmocar je napisal/-a:Za Hondo pa marsker drug japonski avto se da dobitsašo5 je napisal/-a:necky je napisal/-a:a je isto kot za vti-ja.
tudi za pugije sem videl aluminjast vztrjanik na netu....hehe...oz na ebay-u..
drugace....kaj je bolje imet lazji vztrajnik al ne?..jah to da imas manj iz lazje vrtece se mase je res....je pa tudi res da ko si brez gasa imas manj vztrajnih sil, ki silijo da se motor vrti.....torej??
LP
necky je napisal/-a:Eni hondasi pravjo da so vse skup kupili nekaksen alu.vztrajnik z lamelo in kosaro pa da ma okol 4kg.da se original nesplaca drejat ker ni nobenga ucinka sam denar stran vrzes.[/i]
Dariooo je napisal/-a:necky je napisal/-a:se kar veliko pozna.
Na dobro al na slabo...kko, v cem, kje, zakaj?...dej povej kej vec?
Drugace pa se dobi ze predelane alu vztrajnike, ki so lazji...
LP
Dariooo je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Jst sm na svojem avtu dal 2kg lažji vstrajnik, pa se kr pozna.
se pozna...pri cemu? se lazje suce na obrate??...al?
lP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov