Stari je napisal/-a:
Kaj na rečem... .![]()
menjekul je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:Cena pa je malo zasoljena okoli 70 kSIT (imajo TUV in 3 leta garacije, narejeni pa so iz rostfraja).
če pogledaš da je fin zvok lonca treba vzdrževat z redno menjavo vsako leto potem je strošek 70-ih jurjev in 3 letno garancijo približno enak
menjekul je napisal/-a:dečko če tega ne razumeš pol res ne vem kako naj ti to poenostavim![]()
da ti ja to na bosanski![]()
![]()
do u want it frensh![]()
![]()
auf deutsch![]()
want in english
mazda-mx3 je napisal/-a:Feltna: Tip v GO je Vuga ampak ne tisti, ki prodaja avtomobile, on samo podvozje rihta. Cena pri njemu je okoli 24.000 sit (nizanje in trsanje amortizerjev, zamenjava vzmeti) naredi ti tako kot hoces ti. Predlagam ti ta bolj "polnega" brata, ki je res pravi mojster. Na koncu ti pa da potrdilo o strokovni predelavi podvozja kar rabis skupaj z TUV za homologacijo na LPP. Narocila sprejema na telefon, narocis se za 7:00 zjutraj in do 11:00 isti dan ti avto naredi.
mazda-mx3 je napisal/-a:Sej lih na to sem mislu, da je clovek lahko ponosen, ce si sam stvari kupuje. Sam eno je ce zivis doma.....ti ni treba placat vodo, elektriko, komunalo, 10k SIT vsak teden za hrano in tako naprej, drugo pa ce si vse to sam placujes in nimas place kot nasi poslanci amapak 1/5 njihove......
Sam ce ti uspes tolko vlagat v avto mislim, da se vedno zivis pri tvojih in dodatnih izdatkov nimas.
Lahko pa se motim in imas svoje stanovanje, placujes punci solnino za fax, ko greste ven placas vse ti......pa ne si mislit da te zezam al kaj podobnega.
Sem ze dozivel, ko so mi ljudje govorili, da ne bom nikoli imel zrihtanega avta, ker bom gledal kaj ima TUV in ce bom lahko homologiral. Oni pa so dajali na svoje avtomobile stvari od drugih avtov, predelovali, imeli, lih tolko, da je za videt.................in pol so spustili surle, ko so sli domov brez nalepke na avtu.
So prisli poceni skozi do tehnicnega in pol......sem mel jaz prav. Vsaj nisem razmetaval denarja naokoli, kot oni, je pa tudi res, da se zdej nimam avta urejenega kot bi jaz hotel....ker je zame 70.000 SIT za lonec enostavno prevec v tem trenutku.
Konec s tem! Avto mas ful dober ne vam zakaj ga prodajas?!
Ma ta feltna se kaj pokaze al ne?! Samo mi visimo tle gor!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov