Čojko je napisal/-a:Imam Peugeot Partnerja 2.0 HDI 90KM z 120 tkm, ki bi ga čipal.
Vprašanja:
1. Ali je varno čipati avto s toliko kilometri (so realni, je bil vedno redno servisiran in umirjeno vožen)?
2. H komu čipati? Sem veliko prebral o temu in se najbolj nagibam za RSR. Drugi po vrsti je Senica.
3. Verjetno je tu gor veliko uporabnikov, ki imajo čipan ta motor. Predvsem me zanimajo konkretne izkušnje in morda tudi kakšen graf iz valjev, ki je bil narejen pred in po posegu.
4. Ker bo po vsej verjetnosti izbran RSR me zanima kdo se mi pridruži načeloma v sredo ali četrtek (5 ali 6.3.2008) zjutraj zaradi popusta.
Prosim za konkretne odgovore in ne za like, ker sem jih prebiral več kot uro in nisem prišel do odgovorov. Hvala.
Čojko je napisal/-a:Jutri ob 9:30 imam na RSR zmenjeno čipanje z 30% popustom. Če bi rad še kdo čipnil z 30% popustom se lahko jutri zjutraj nariše tam.
So mi poslali po mailu Dyinota za izmerjen ta isti motor pri enem mojem predhodniku pred in po čipanju. Krivulje so res zelo lepo narejene in bo veliko več veselja za vozit (ne samo zaradi pridobljene moči in navora, pač pa tudi zaradi lepše krivulje).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov