Voith je napisal/-a:s12345 je napisal/-a:Pelji nekam kjer to delajo za kruh. Boš vsaj vedel, da je narejeno kot je treba. (Pa še ceneje bo)
lp
a v A3M delajo pa za frnikule al kaj?
al si mislu da jim v kruhu pol placas? en spojler = 65 struc in 5 hlebcev polnozrnatih?
s12345 je napisal/-a:Pelji nekam kjer to delajo za kruh. Boš vsaj vedel, da je narejeno kot je treba. (Pa še ceneje bo)
lp
Paris je napisal/-a:Škoda besed o A3M.........al pa ne:
.....dobimo naslednji teden.........
......dejte poklicat v petek........
.....v ponedeljek bo v skladišču......
.....konec tedna dobimo v trgovino........
.....lahko se oglasite pri nas v ponedeljek.......
in tako mine cel mesec za en artikel
Kar se tiče pa kakovosti je pa povprečna za moje pojme (če neb mel akcije pred sezona za vzmeti vgradnja in homolomo neb šu k njim)
Tinč je napisal/-a:Paris je napisal/-a:Škoda besed o A3M.........al pa ne:
Kar se tiče pa kakovosti je pa povprečna za moje pojme (če neb mel akcije pred sezona za vzmeti vgradnja in homolomo neb šu k njim)
Pa si se kdaj vprašal zakaj govorijo "dobimo naslednji teden,v ponedeljek bo v skladišču,..." ?
Zato ker je Slovenija zelo majhno tržišče za proizvajalce tuning/styling delov in kot take nas radi dajejo na "stranski tir" kar se dobave tiče. Verjami mi se fantje trudijo da vsaka stranka dobi čimprej naročeno robo.
Kar se pa tiče montaže jim pa jaz čist zaupam.
gasperozimek je napisal/-a:Samo teorijo delovanja bom prepustu komu drugmu da opiše, v osnovi pa ti blow off ventil sprosti pritisk iz turbine, kar povzroči tak kul sikajoč zvok vsakič ko spustiš gas. prednosti pri tem ni nobene, razen kul zvoka, slabosti pri delovanju mašine pa tudi ne.
cena pa mislm da je okol 200€
Patrik_A3 je napisal/-a:Tinč je napisal/-a:Paris je napisal/-a:Škoda besed o A3M.........al pa ne:
Pa si se kdaj vprašal zakaj govorijo "dobimo naslednji teden,v ponedeljek bo v skladišču,..." ?
Zato ker je Slovenija zelo majhno tržišče za proizvajalce tuning/styling delov in kot take nas radi dajejo na "stranski tir" kar se dobave tiče. Verjami mi se fantje trudijo da vsaka stranka dobi čimprej naročeno robo.
Kar se pa tiče montaže jim pa jaz čist zaupam.
potem pa naj že takoj rečejo da nimajo pojma kdaj bodo dobili artikel ne pa da zavajajo ljudi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov